vineri, mai 31, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaLukașenko și fiul său, Nikolai, au falsificat testele Covid înainte de a...

Lukașenko și fiul său, Nikolai, au falsificat testele Covid înainte de a se întâlni cu Putin. Certificatele au fost eliberate înaintea testării!

-

Hackerii belaruși din „Cartierul General al Rezistenței Unite” au spart site-ul web al centrului medical al Administrației Prezidențiale de la Minsk, care-i deservește pe dictatorul Aleksandr Lukașenko și pe acoliții acestuia. Au fost descoperite astfel rezultatele testelor PCR de Covid-19, din perioada aprilie 2021 – decembrie 2022, pentru Lukașenko și fiul său, Nikolai.

Informațiile au apărut pe site-ul canalului TV „Ora curentă”. Se arată că datele testelor coincid cu datele vizitelor lui Aleksandr Lukașenko în Rusia teroristului Vladimir Putin.

TV „Ora curentă”: „Pe 31 decembrie, hackerii au susținut că au primit o cantitate mare de date de la calculatoarele Centrului Medical Clinic Republican, în special, certificate cu rezultatele testelor PCR pentru SARS-CoV-2 ale lui Aleksandr Lukașenko și ale fiului său, Nikolai. Medicii, ale căror date sunt indicate în certificate, lucrează cu adevărat la centrul medical al administrației prezidențiale. Medicul său șef este Irina Abelskaia: în investigațiile Cyberpartizan și mass-media din Belarus, ea este numită «mama lui Nikolai Lukașenko»”.

Se mai menționează că Aleksandr Lukașenko s-a întâlnit cu Putin de 5 ori în 2021 și de 8 ori în 2022. În tot acest timp, s-au realizat mai multe teste anti-Covid în aceeași zi. Iar ultimele certificate au fost eliberate, culmea, înaintea testării efective!

- Advertisement -

TV „Ora curentă”: „Hackerii concluzionează că Lukașenko nu a putut trece testele – pur și simplu i s-au eliberat documentele necesare. Pe cel puțin un certificat eliberat pentru Nikolai Lukașenko, data testului apare înaintea datei rezultatului testului. Pe această bază, hackerii ajung la concluzia că unele teste au fost făcute doar pe hârtie”.

Postul TV „Ora curentă” emite din Cehia sub egida „Vocea Americii”, iar jurnaliștii lucrează în Rusia, Ucraina, Kazahstan, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kîrghizstan și în alte țări.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Familia tradițională” AUR: deputatul Dumitru Focșa și-a snopit în bătaie soția de față cu copilul minor. Femeia a sunat la 112, iar polițiștii sosiți la fața locului au evaluat cazul ca fiind de „risc iminent”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

* Donald Trump scindează nu doar America, ci și Partidul Republican! Cei mai fanatici „trumpiști” din Camera Reprezentanților au refuzat de 9 ori să-l voteze pe republicanul McCarthy. Va urma al 10-lea tur de scrutin, recordul ultimilor 164 de ani

„Planul lui Putin de a îngheța Europa fără gaz rusesc a eșuat”. Mărturia politologului care îi scria discursurile satrapului de la Kremlin

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -