Primul jurnalist român ucis de Covid. Avea 60 de ani și a luptat cu viroza respiratorie două săptămâni

2
6447
Jurnalistul sucevean Cornel Bumbu împlinise în luna mai 60 de ani. Pe 31 iulie, virusul l-a ucis. FOTO: monitorulsv.ro

Jurnalistul sucevean Cornel Bumbu, de la Radio Viva FM, a decedat în noaptea de 31 iulie spre 1 august, la Spitalul de Urgență Suceava, răpus de coronavirus, anunță colegii de la Monitorulsv.ro.

Bărbatul, care împlinise 60 de ani pe 7 mai, se infectase cu SARS-CoV-2 în prima parte a lunii iulie.

Cornel Bumbu a fost adus la Spitalul de Urgență Suceava, cu grave probleme respiratorii, pe 14 iulie. A fost internat la terapie intensivă și conectat la aparate, pentru că virusul îi afectase grav plămânii și avea concentrație scăzută de oxigen în sânge.

A fost testat pentru Covid-19 și rezultatele au ieșit pozitive. Timp de două săptămâni, pacientul și medicii s-au luptat cu viroza și complicațiile provocate de SARS-CoV-2. În noaptea de 31 iulie spre 1 august, însă, a suferit un infarct masiv și n-a mai putut fi salvat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Firea, dezarticulată mental după înțelegerea PNL-USR/PLUS: „Bulversant! Eclatant! Vezuvian! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!”

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

Sondaj IMAS: PNL – 33,4%, PSD – 23,4%, USR-PLUS – 17,2%. Pro România scade sub 10%, ALDE se stinge

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here