Firea, dezarticulată mental după înțelegerea PNL-USR/PLUS: „Bulversant! Eclatant! Vezuvian! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns!”

3
2021

Reacție penibilă a Gabrielei Firea, după ce PNL și USR-PLUS au semnat protocolul pentru o listă comună de candidați atât la Primăria Capitalei, cât și la cele 6 primării de sector (pentru funcțiile de primar, nu și pentru consilieri).

Sâmbătă seara, primărița PSD a Bucureștiului a postat un text care se vrea haios, dar care e doar caraghios. Firea încearcă să-și mascheze furia în spatele unor glumițe ieftine și evident crispate.

Candidata PSD face pe gospodina care „plivește” / „copilește” prin „grădina mamei”, că dă bine la electorat. Dar numai de roșiile și ardeii din „grădina mamei” nu-i ardea ei, când Bucureștiul îi fuge de sub picioare…

Firea a depășit de mult faza cu „plivitul” / „copilitul”. Acum se mai apleacă pe sub vrejuri doar dacă au uitat turcii de la Otokar ceva pe-acolo…

Postarea caraghioasă a Gabrielei Firea

„Cum stateam eu asa printre rosiile si ardeii din gradinita mamei, dar nu degeaba (😀), mai un plivit/copilit, care cum ii zice, tot aia e, incepura deodata sa curga mesajele prin telefon: reactie, reactie, vrem o reactie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a intamplat??

S-au gasit bani pentru dublarea alocatiilor, pentru cresterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic in tara si aduce sute de milioane de euro si mii de locuri de munca, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, sa nu ne mai dea eroare??

Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar??

S-a unit «dreapta»!! Wooooowww!!! Cine??

Partidele de dreapta!!

Tare de tot!!

Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!

Daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans!

Asta era problema nationala! Asta era problema Capitalei!

Aveam de toate dar nu aveam «dreapta» unita! Unita sa ce? Sa fure? Sa minta? Sa aduca in posturi-cheie semidocti, rubedenii, sa transfere haosul din Guvern la Primarie?

Sa dea tunuri de genul Unifarm? Sa dea retrocedari de genul tranzactiei pentru fratii Micula, sa scoata patrimoniul la vanzare pe 2 lei, sa readuca cele 4-5 firmele capusa care au subjugat bugetul Capitalei?

Asta au facut la guvernare, asta vor sa faca si prin primarii si consilii judetene!

Ce reactie pot sa am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practica!

O precizare pot sa fac, totusi, referitoare la bau-bau-ul electoral numit dreapta «unita».

Daca si Usr/Plus sunt de dreapta!! (🤦‍♀️😅)

Cu ce mana isi leagana o mama copilul?

Cu ce mana il alinta?

Cu ce mana se lucreaza pamantul?

Cu ce mana se opereaza pe cord?

Cu ce mana se conduce un supersonic?

Cu ce mana se da primul ajutor?

Avem nevoie de ambele maini in viata!

Dumnezeu ne-a creat unici si completi!

Aceasta tema falsa ca «dreapta» e buna si de stanga nu e nevoie este la fel de ridicola precum marii barbati politici care s-au unit azi in numele a orice dar numai a cetatenilor nu!
Spun de 4 ani si repet: dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea cladirilor cu bulina, construirea de pasaje si poduri sunt probleme pur si simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate!

Pentru care e nevoie de oameni implicati, muncitori, bataiosi, cu dorinta de a rasturna muntii pentru oameni.

Ati vazut vreunul cu aceste semnalmente in poza de «dreapta unita»? Cea care a inchis spitale, a amputat pensii si salarii acum catuva ani si a gestionat dezastruos pandemia anul acesta?

Nu doar eu n-am vazut! Sunt din ce in ce mai multi care nu mai rezoneaza la parodia cu «dreapta unita»!

Ma intorc la rosii! Poate fac o salata!!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Acordul pentru București, între PNL și USR-PLUS, a fost semnat la ora 3.00 noaptea. Candidat-surpriză la Sectorul 3

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

Sondaj IMAS: PNL – 33,4%, PSD – 23,4%, USR-PLUS – 17,2%. Pro România scade sub 10%, ALDE se stinge

3 COMENTARII

  1. Vai de mine, mai e si scriitoare madam Firea. Minimalizeaza si ridiculizeaza atat de tare dreapta politica de parca ei, psd-eii, ar fi alfa si omega, cei mai umani si mai muncitori, nu CEI MAI CIORDITORI SI MAI INDIFERENTI LA VIATA CONATIONALILOR de zeci de ani!!!
    Se leaga de pensii, de alocatii, doar pentru a sicana actuala guvernare care incearca sa foie rationala si sa nu promita marea cu sarea sor, asa, leampe veresie, precum interlopii politici din zona PSD si acolitii!!!
    E ca o vipera care se da regele animalelor. Are ea grija de oameni!!!! Bine zice ca se intoarce la rosii, ca acolo ii e locul !!!

  2. E fireazoafă, vorbește prin strunga incisivilor… Analizând buzele(alea orizontale) se vede că e o femeie rea… Sârma din cur ar trebui să și-o pună în nas ca să facă diferența între belșug și belciug. O mistreață dom’le…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here