Iohannis: „Românii trebuie să dea un răspuns la acest asalt PSD-ist asupra justiţiei”

1
493

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii, la Palatul Cotroceni, după consultările cu partidele de opoziţie din Parlament (inclusiv minorităţile).

„Toţi s-au declarat îngrijoraţi. Le-am spus direct că acest asalt trebuie să primească un răspuns din partea românilor. Iar acesta este evident un referendum. PNL, USR, PMP, UDMR şi Minorităţi, toţi au fost de acord cu ideea referendumului. Au fost consultări într-o atmosferă foarte bună. Românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt PSD-ist asupra justiţiei. Şi indiferent de opţiunile politice, cu toţii ne dorim o justiţie scoasă de sub influenţa politicului.”, a declarat Klaus Iohannis.

Declaraţia preşedintelui vine după ce liderii PSD şi ALDE au anunţat că nu vor veni la consultări la Cotroceni pe tema referendumului pentru justiţie.

„Nu vin pentru că nu-mi place personajul”, a justificat absenţa Liviu Dragnea, referindu-se la Iohannis.

Tot azi, a apărut şi vestea proastă pentru PSD: conducerea Partidului Socialist European (PSE) a anunţat „îngheţarea relaţiilor” cu PSD din cauza atacului la statul de drept pus la cale de acest partid.

CITIȚI ȘI:

PSD, ruşinea Europei. Pentru că socialiştii nu-l scapă de puşcărie, Dragnea anunţă că mută partidul în grupul „ciumaţilor” anti-UE

Mama lui Oprişan, mai tare ca mama lui Ştefan cel Mare. I-a dat „voievodului” de Vrancea 120.000 de euro, pentru o maşină de lux, din pensia ei „social-democrată”

„Dragnea – un pericol pentru români. Oricine îi mai răspunde la ordine este părtaș la distrugerea țării”

PSD, în afara Europei! Socialiştii din UE au „îngheţat relaţiile” cu Dragnea&co. De ce mai candidaţi, tovarăşi, pentru Parlamentul European?!

Iată cum pompează Putin bani în noua lume a lui Dragnea! Italienii au luat urma finanţărilor din Rusia pentru mişcările naţionaliste care sparg Europa

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

1 COMENTARIU

 1. Ciuma Roşie GOP America 3 July 1776: Scursura Luxemburg nu mai are mult. Vede sociali A+ peste tot. Are nervii întinşi la maximum. Vede pe Dumnezeu cum împarte bice democraților. Lehamite.

  Liberalii români 1875 ai PNL cer bani direct din Trezoria României pentru copiii lor ADN din America.

  Eu: De ce copiii liberali nu muncesc 12 ore în America?
  Ludovic Orban: Ție îți convin salariile din America?
  Eu: De ce nu muncesc în România?
  Ludovic Orban: Şi în România PSD salariile sunt foarte mici.
  Eu: De ce nu faceți salarii mari în România?
  Ludovic Orban: Du-te naiba, Olivian. Un ban nu facem cu votul dumitale pentru CDR 1996. Vrem să împărțin aurul negru de 35 karat.
  Eu: Robii 3:2: „Neamurile din Tars vor înjura pe Mântuitor, vor tăgădui Edenul promis păcii şi vor promite Diavolului noi războaie. Un bătrân va muri şi va reveni pe pământul lui ca istoric.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here