Mama lui Oprişan, mai tare ca mama lui Ştefan cel Mare. I-a dat „voievodului” de Vrancea 120.000 de euro, pentru o maşină de lux, din pensia ei „social-democrată”

3
2151
„Socialismul de caviar”, expresia care defineşte plastic şi clar tipul de politică marca PSD, e ceva valabil de când lumea în cazul lui Marian Oprişan, baronul de Vrancea. Dar e valabilă şi în cazul multor alţi baroni şi baronei, care au făcut averi fabuloase din salarii de bugetar.
Dar în cazul lui Oprişan nu doar salariul de câteva sute de euro i-a produs avere de milioane, ci şi… pensia mamei! Care pensie, atenţie, nici măcar nu e una „specială”, sau mai pe româneşte, „nesimţită”. E ceva din filmul „social-democrat”, corespunzătoare meseriei de paznic, pe care distinsa mamă a servit-o cu sfinţenie comunistă.
Iar acum, de la pensie, mama face aceeaşi meserie, benevol. Păzeşte. Nu ştim ce păzea în câmpul muncii, dar ştim ce păzeşte acum: averea odraslei ajunse „voievod” de Vrancea.
Dar ea, mama ei de pensie, i-a permis baronului de Vrancea să devină fericitul posesor al unui bolid Ford Shelby, ultimul model, al cărui preţ sare de 120.000 de euro.
„Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe asfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție„, a declarat Marian Oprișan, la Realitatea TV.
Șeful PSD Vrancea a spus că își poate permite o asemenea mașină „după o viață de muncă” a sa și a familiei sale. Despre casa în care locuiește, Oprișan a spus că este alcătuită dintr-un apartament cu trei dormitoare și un altul cu două dormitoare, al mamei sale.
Întrebarea e dacă tot străbuna mamă de la Vrancea se află „în spatele” altor cheltuieli de naban ale fiului „social-democrat”: escapade scumpe la vânat de mistreţi cu muniţie TelDrum sau sejururi de lux, prin insulele Caraibilor, acolo unde l-au surprins recent fotoreporterii CanCan, înainte să-şi urce iubita într-un elicopter.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Oprişan şi iubita, baroni de lux în Caraibe. Surprinşi lângă elicopter, în Republica Dominicană

Demenţa baronului Oprişan: „Să dăm amnistia şi graţierea în România anului 100! Vrem preşedinte român!”

3 COMENTARII

  1. Baronul are miliarde de euro în Swiss Bank. Vladimir Putin i-a obişnuit aşa. Maşina asta nu-mi place. Fordul nu e mașină. Range Rover Velar e cea mai tare valoare. Costă 70.000 euro.

    Corupția PSD nu ne duce nicăieri. Trebuie să devenim iar oameni ai poporului. Dacă nu ai popor liber nu ai economie, bani. Munca trebuie respectată. A rupe copiii de visul unui Iad modern, model de frigurare a spiritelor vii… mă ocup eu cu Robert.

    Hades Robert Christian 2005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here