Iohannis: „Nu sunt prieten cu tăietorii de păduri! PSD m-a denigrat. Vreau stoparea tăierilor ilegale!”

3
9290
Klaus Iohannis, presedinte Romania
Klaus Iohannis a spus că nu are prieteni printre tăietorii de lemne

Klaus Iohannis, în conferința de presă ținută la Palatul Cotroceni, a cerut stoparea tăierilor ilegale de păduri. A spus că nu are nicio legătură cu compania austriacă Holzindustrie Schweighofer, suspectată de abuzuri în ce privește tăierile de arbori, acuzând PSD că l-a denigrat mereu în ultimii ani pe această temă.

”Personal, îmi doresc să mă implic foarte mult pentru că tăierile ilegale trebuie să fie stopate. Abordarea nu este nouă pentru mine”, a declarat preşedintele afirmând că a cerut date în cursul discuţiei avute cu ministrul Mediului, anunță News.ro.
”A existat o întreagă politică a PSD de denigrare a subsemnatului că sunt prietenul cuiva care defrişează. Sunt un adept al mediului, al unui mediu curat. Nu mă schimb de dragul PSD. Această chestiune mă preocupă. Este nevoie de politici solide, de măsuri ferme, de măsuri la nivel de minister care să repună Garda de Mediu în funcţiune pentru a preveni defrişările”, a declarat Klaus Iohannis.
El a adăugat că a primit date care-l sperie, anunțând că jumătate din arborii doborâți sunt în urma unor acțiuni ilegale.
”Asta trebuie să înceteze. Ministerul Mediului a avut câteva propuneri care pot fi transformate în legislaţie, altele prin ordin de ministru, care vor îmbunătăţi situaţia”, a mai spus preşedintele.
Klaus Iohannis a spus că, în realitate, PSD nu a avut niciun interes de a stopa acest proces, având numai de câștigat din aceste afaceri ilegale. Președintele a sugerat că reprezentanții acestui partid au creat o țintă falsă în persoana lui pentru ca ei să nu atragă atenția opiniei publice.
În timpul guvernării PSD, 5 pădurari au fost uciși de mafia lemnului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Adina Florea se prăbușește când Kovesi ia premiul european „Femeia la Putere”. Acum 9 luni, Florea o hăituia pe Codruța prin SS (Sinistra Secție)

* Comisarul Berbeceanu, spaima corupților, revine în forță! Va fi șef de cabinet al ministrului de Interne

* Creșterea pensiilor cu 40%? Terminați cu prostiile! Există o soluție rezonabilă. Iat-o!

* Corupția PSD, pericol mortal! Prefectul de Caraș-Severin, traficant de permise pentru arme de foc

* VIDEO. S-a „pişat” pe el de frică! Bădălău cere scuze Diasporei, după ce-a jignit-o pe vocea manelistului Caval

* A fost dat afară și inginerul mecanic-minier pus de PSD să conducă Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive!

* Guvernul PNL devine Guvernul PNL-PMP. Primul „implant” de la partidul fondat de Traian Băsescu

3 COMENTARII

  1. La articolul acesta era bine sa anexati celebra poza cu iliescu punand bazele afacerii taierii padurilor impreuna cu firma austriaca,al carui patron a facut o intelegere cu prim ministrul de atunci,nimeni altul decat „marele vanator” ,infractorul Adrian Nastase-6 case,sau „matusa tamara sunt eu”!!

  2. Da, este adevarat Nastase a vindut padurile austriecilor iar Tariceanu a vindut restul resurselor tuturor celor carea au dat spaga.

    Datorita acestor infractori toata Europa are mobila ieftina din padurile Romaniei. Si tot datorita acestor gunoaie platim gazul si curentul la pret dublu nemtilor si austriecilor..

  3. Sunt de-acord Cioroboreni la nastase si tariceanu dar primul care trebuie pus cap de lista este roman apoi stolojenesc Ciorbea care au vândut industria la fier vechi si acum sunt mari liberalii iar werner de ce n-a oprit măcelul in cei 5 ani cat a fost la Cotroceni c-a avut si guvernul lui in 2016 dar n-a mișcat un deget si vine acum sa ne aburească ca el n-are treaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here