Interlopul „Bebino”, achitat de Tribunalul București. Judecătorul a stabilit că „nu sunt probe” pentru acuzația de tentativă de omor

3
1712

Interlopul Emil Marius Alecu, alias “Bebino”, lider al Clanului Sportivilor, a fost achitat de Tribunalul București. Instanța a decis că nu sunt probe pentru a susține acuzația procurorilor, de tentativă de omor. Sentința poate fi atacată cu recurs.

Bebino a fost implicat în scandalul de la începutul anului trecut, în Sectorul 2 din București, când și-ar fi înjunghiat un rival din alt clan. Judecătorul l-a achitat, spunând că “fapta nu a fost săvârșită de inculpat”.

Hăcuit cu sabia: degetele și tendoanele tăiate, înjunghiat în burtă

În ianuarie 2020, Bebino a intrat într-o altercație violentă cu Cezar Robert Petcu, zis “Joe”, din clanul Țiganilor. Acesta din urmă îl chemase la o discuție în Plumbuita, cartierul Tei-Toboc, dar întâlnirea a degenerat în bătaie.

Pe parcursul bătăliei, Bebino a fost hăcuit cu sabia, iar Florin Împușcatu, membru al taberei adverse, a fost înjunghiat. Bebino a ajuns la spital cu degetele și tendoanele de la mâini tăiate și cu plagă înjunghiată în torace.

În urma anchetei, au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor trei bărbați: Joe și Constantin Mohamed Ionescu, dintr-o tabără, și Bebino, din cealaltă tabără.

Primii doi și-au recunoscut vinovăția și au primit în primă instanță câte 6 ani și 8 luni de închisoare. Bebino a pretins însă că e nevinovat, iar instanța l-a crezut.

Nevinovat sau rechizitoriu prost făcut de procurori?

În acest moment, nu e clar dacă la mijloc este proasta întocmire a rechizitoriului de către procurori sau despre reala nevinovăție a interlopului.

În motivarea instanței, preluată de Adevărul, se notează: „Singurii care confirmă acțiunea de înjunghiere (a lui Împușcatu de către Bebino – n. red.) sunt persoana vătămată Împușcatu Florin și martorii …, respectiv …, care au participat la acțiunea de vătămare a inculpatului fiind în relații de dușmănie cu acesta. Or, inculpatul, martorul … și cei care nu au fost implicați în conflict, imaginile video și procesele verbale de redare a interceptărilor telefonice demonstrează neveridicitatea acuzației formulate. Concluzionând, consideră instanța că în cauză sunt incidente depozițiile prev. de art. 16 alin. 1 lit. c C. pr. pen. întrucât fapta nu a fost săvârșită de inculpatul Alecu Emil Marius“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cadou la „aniversarea” a doi ani de pușcărie: Liviu Dragnea mai rămâne după gratii cel puțin trei luni! Până la 27 august nu mai are voie să depună cerere de eliberare

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* VIDEO. Șoșoacă, vulgară în Parlament. Orban i-a tăiat microfonul, anarhista a strigat: „Dvs. nici măcar un minut nu rezistați!”

* VIDEO. „Patriotul” George Simion l-a confundat pe Eminescu cu Bamboi! Și din Bamboi a recitat, grav, în fața națiunii!

* Tolontan e anchetat de tabăra denunțătorului său, primarul Băluță! De dosar se ocupă soțul avocatei care a luat bani de la clanul Goleac, despre care au scris ziariștii. În tablou apar și două deputate PSD, dar și nașul fugar Daniel Dragomir

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* Emilia Șercan i-a distrus pe șantajiștii care conduceau Academia de Poliție: 3 ani de închisoare + 80.000 de lei daune morale + muncă în folosul comunității + funcții pierdute

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

* VIDEO. Mama jurnalistului răpit de Lukașenko: „L-au lovit la nas, i-au acoperit vânătăile cu pudră. L-au strâns de gât ca să scoată dovezi de la el”

* Finală fabuloasă în Europa League: Villarreal – Manchester United 11-10 la penalty-uri! Al patrulea trofeu pentru antrenorul Unai Emery

3 COMENTARII

  1. Tribunalul Bucuresti esti masina de spalat a mafiotilor, presa a scris de nenumarate ori despre deciziile date in favoarea infractorilor de catre judecatorii platiti de catre cetatenii cinstiti. Din cauza aceasta, o sectie SIIJ functionala si profesionista plus o lege a raspunderii magistratilor sunt esentiale pentru Romania. Tentativa de omor in toate tarile este o infractiune foarte grava, complicii fiind pedepsiti la fel de dur ca autorii. In cazul de fata exista martori care il indica pe bobina prezent la locul faptei si participant la agresiune cu autorii, dar judecatorul stie el mai bine cine ce i-a dat!

  2. Pe langa judecatori cumparati de infractori,cum sunt multi din Tribunalul Bucuresti-unde a fost sefa pesedista savonea-se pare ca trebuie sa privim acum si la procurori ,ce pot fi in cardasie cu infractori,din politica si din lumea interlopa.In 30 ani de democratura ilici iliesciano-kgbista,totul a fost corupt,de s-a ajuns in 2017 sa vedem justitia aproape ingenuncheata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here