Infractorii lovesc din nou. „Eroul lui Tudorel” l-a tăiat cu sabia pe un tânăr, care a avut nevoie de ŞASE litri de sânge!

0
2377
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Ziua şi atacul infractorilor „lui Tudorel Toader&PSD-ALDE”. Slavă Domnului, n-a mai murit nimeni, dar era cât pe-aci. De fapt, ultimul pe lista prietenilor lui Toader&co., un recidivist din Piteşti, condamnat pentru tentativă de omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu, i-a rupt maxilarul unui tânăr. În vara lui 2015 însă, infractorul îi tăiase gâtul unui bărbat, cu sabia.

Victima tentativei de asasinat pentru care a ajuns în puşcărie, un tânăr pe nume Iulius Cezar Cîrţu, a fost dus în sala de operaţii de la Spitalul Judeţean Argeş, având puls zero. Medicii s-au luptat minute bune să-l readucă la viaţă, reuşind, după circa două ore, să-l stabilizeze. A fost nevoie să i se facă transfuzie de sânge, fiind necesari aproximativ 6 litri de sânge pentru a-l menţine în viaţă după hemoragia masivă pe care o suferise. În aceeaşi noapte, victima a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, anunţă Adevărul.

Condamnat de Tribunalul Arges la 5 ani şi 10 luni de închisoare pentru tentativă de omor, Dan Florin Cîrstea a executat 3 ani şi 2 luni din pedeapsă, iar în octombrie 2018 a fost eliberat graţie recursului compensatoriu, din Penitenciarul Târgu-Jiu, acolo unde îşi executa pedeapsa. Clemenţa în cazul său a fost de 737 de zile! Adică, peste doi ani de zile!

 

CUM A SCĂPAT DIN PUŞCĂRIE

Cele 216 zile castigate de Dan Florin Cîrstea în baza legii recursului compensatoriu au fost esenţiale pentru ca acesta să-şi faca fracţia de 2/3 din pedeapsa, pentru a putea fi propus la liberarare conditionată, relatează şi ziare.com.

Practic, pedeapsa sa era de 2.131 de zile, iar pentru a putea fi propus în vederea liberării conditionate trebuia să execute 2/3 (fracţia), respectiv 1.420 de zile. Asta s-a întâmplat după ce a executat efectiv 1.065 zile, la care i s-au adaugat zilele caştigate – 355 obtinute prin muncă şi recursul compensatoriu.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Toadere, puşcăria te mănâncă! Câţi ani de închisoare poate face ministrul Justiţiei în cazul „crima de la Mediaş”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.