Acasă News Codrin le face în ciudă sibienilor: "Voi reveni aici. Epoca Iohannis se...

Codrin le face în ciudă sibienilor: „Voi reveni aici. Epoca Iohannis se va sfârşi anul acesta. PSD va câştiga alegerile”

Huiduit copios şi avertizat să nu mai calce prin oraş, Codrin Ştefănescu a ţinut să le răspundă în ciudă celor care l-au admonestat zgomotos azi, la Sibiu, pe stradă.

„Primele impresii. Am venit la Sibiu să mă întâlnesc cu colegii mei din PSD Sibiu, în locul în care lumea spune că oraşul lui Iohannis, judeţul lui Iohannis, ţara lui Iohannis, ceea ce nu este. Este un judeţ minunat, cu oameni minunaţi. Am şi eu aici foarte mulţi prieteni şi foarte multe rude. După această întâlnire cu primarii şi colegii noştri în teritoriu am ajuns la o concluzie comună cu toţii: că aceste alegeri le vom câştiga la europarlamentare şi că anul acesta vom da preşedintele României şi trebuie să înţeleagă inclusiv cei cu #rezist din afara sediului, care mi-au urat de bine şi acum, că epoca Iohannis ca şi epoca Băsescu se va sfârşi anul acesta”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, în timpul conferinţei de presă.

Codrin Ştefănescu consideră că protestarii de la Sibiu au fost „agresivi” şi „foarte nemulţumiţi” şi că încercarea de a dialoga cu ei a eşuat din cauză că nu au dorit să discute cu secretarul general al PSD.

Secretarul general al PSD a anunţat cu acest prilej, că va reveni la Sibiu, în acest an, de două ori.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Codrin Ştefănescu, huiduit la Sibiu. „Criminalilor, aţi gazat copii şi oameni nevinovaţi! Hoţilor!”

loading...

3 COMENTARII

  1. Domnule Stefănescu „cap de sulă”, îți recomand să nu te grăbești cu revenirea la Sibiu. Nu de alta dar sibienilor nu le plac limbiștii și pupincuriștii comuniști. Nu fi așa sigur pe gorilele care te insotesc.

  2. Gunoiule, te-ai întâlnit cu „colegii”gunoaie ca și tine,știm asta. Nu există un pesedist întreg la cap,un primar,un consilier,un parlamentar,un director,care să spună STOP joc drac.nea,distrugi tu și clanul tău țara. Aplaudacii sunt și la Sibiu,ciolanu-i de lins și la psedrac.nea Sibiu. Între ăștia,roșii de ciumati ce sunt,nu există deosebire. Toți,de peste tot,nu au întâlnit onoarea,bunul simț, cei 7 ani de acasă,cinstea. Au baza lor, indiferent că distrug nația, și sunt votați de prostimea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările