sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăInfracțiuniINCREDIBIL! Tudorel Toader ne spune că-i de bine cu CRIMELE, violurile şi...

INCREDIBIL! Tudorel Toader ne spune că-i de bine cu CRIMELE, violurile şi tâlhăriile! Citeşte din statistici şi dă vina pe alţii

-

Ministrul Justiţiei nu se dezminte. În loc să rezolve problema terorii care cuprinde România de la zi la zi, face exact ce vor clanurile penale: dă vina pe alţii. Deşi legea recursului compensatoriu a fost promovată de el şi votată de majoritatea care l-a propus ministru, aruncă răspunderea pe „guvernul tehnocrat”, pe Klaus Iohannis, pe UE, pe opoziţie, pe anii trecuţi, pe viitor, pe oricine şi orice.

În loc să-şi dea demisia şi din funcţia de ministru, şi din cea de rector, din orice demnitate publică – pentru nenorocirile girate de când a ieşit în public – o ţine pe-a lui.

Mai mult, susţine că legea lui a dus la o „scădere a recidivelor”!!!

- Advertisement -

Şi citeşte o statistică din care românii ar trebui să înţeleagă că e bine că acum mor oameni, că sunt violate femei sau tâlhăriţi bătrânii!!!

„Luni, mă voi întâlni cu premierul Dăncilă şi vă voi comunica măsurile.”. Asta-i tot ce poate promite el pentru curmarea junglei infracţionale. Între timp, noi trebuie să numărăm victimele ca să ne convingem că era mai rău înainte de „recursul compensatoriu”! Ce ruşine de ministru! Ce bătaie de joc!

CITIŢI ŞI:

Azi, ne-au condamnat pe toţi la moarte. Dragnea a pornit jihadul anti-UE

Să ne cunoaştem parlamentarii aliaţi cu criminalii „lui Tudorel Toader”. Azi, lotul Teleorman

„Stoiceasca s-a urâţit rău de tot. Zgripţuroaica va candida pentru PSD. Ura, banii şi veninul i-au schimonosit chipul”

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -