„Stoiceasca s-a urâţit rău de tot. Zgripţuroaica va candida pentru PSD. Ura, banii şi veninul i-au schimonosit chipul”

3
9473

Psihologul Gigi Ghinea a povestit pe pagina sa de Facebook cum a întâlnit-o pe Alessandra Stoicescu, acum mulţi ani când era „frumuşică, prostuţă, însă fără să fie periculoasă”. Azi în schimb, când a aflat că va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, Gigi Ghinea îi face moderatoarei de la Antena 3 un profil psihologic  sensibil diferit de vremurile în care „Zgriţuroiaca” de azi îşi începea cariera în televiziune.

 • În urmă cu vreo 15 ani, când începusem să fiu invitată ca psiholog pe la emisiuni, erau câteva fetițe cititoare de prompter sau prezentatoare de emisiuni așa-zis sociale, care păreau drăguțe, agreabile, cel puțin ca aspect și înfățișare. Dacă le priveai însă mai cu atenție vedeai că au minte puţină în căpşor, dar măcar erau plăcute la vedere.
  Una dintre ele era Alessandra Stoicescu, frumușică…. dar naivă, cam prostuță, însă fără să fie periculoasa. Cel puțin la vremea aceea nu dădea semne….
 • Ei bine, în prezent, fetiţa aceea cu minte puţină, frumușică dar prostuță în trecut, va candida la europarlamentare din partea PSD. Și nu oricum, e în fruntea listei de partid.
 • Astăzi, Stoiceasca s-a urâțit de tot. Ura viscerala pe care a acumulat-o în ăștia 10-15 ani de “vedetă” a postului varanului, de slugă proastă de partid, a transformat-o în Zgripțuroaică, i-a schimonosit chipul. Când mai butonez televizorul seara, o mai zăresc (fără să pot s-o și ascult) vituperând pe ecran, cum îi iese veninul din privire. Îi observ tupeul, aroganţa și prostia fudulă din minţişoara aia puţină. Îi văd sufletul schimonosit de ură.
 • Ura urâțește omul. Banii, faima şi vedetismul românilor le ia mințile neamurilor proaste.
 • Astăzi țara asta e condusă de toate neamurile proaste.
  Am fost un popor de slugi și așa vom pieri în negura istoriei. Căci Stoiceasca e doar un exemplu de neam prost.

3 COMENTARII

 1. Imi place sa citesc parearea unei femei despre o alta femeie.Niciun barbat nu se pricepe cu cuvinte sa ,,altoiasca peste botic,, pe o femeie asa cum o face o alta femeie.Gigi ghinea o fi,totusi,femeie?!!! La ,,cireasa de pe tort,, de la prima tv in compania lui ,,varza,, ii statea bine…

  • Adica, stoiceasca asta e o garofita-n glastra, vrei sa zici! Hai scuteste-ma de latrinisme! Cucoana in cauza e proasta, si e normal, e blonda! Mi-aduc aminte cum statea gura-cascata la draknea si la povestea celor 4 ucigasi, dumnezeule, penibila! N-a fost un jurnalist bun niciodata, iar la latrina3 oricum nu avea cum sa devina asa ceva, acolo este o vizuina, o cloaca pestilentiala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here