Azi, ne-au condamnat pe toţi la moarte. Dragnea a pornit jihadul anti-UE

4
4215

Parafrazez un film celebru pentru a descrie atacul produs astăzi la adresa Uniunii Europene şi a României pro-UE, prin două lovituri incredibile:

  1. Anchetarea procurorilor care au început Dosarul „10 august” şi care au ajuns foarte aproape de Carmen Dan şi Liviu Dragnea cu investigaţia.
  2. Decizia CNA de a sancţiona un post TV.

Cele două acte publice sunt DECLARAŢII de război faţă de UE. De ce? Pentru că toate organismele comunitare importante ne-au cerut să STOPĂM atacurile la adresa justiţiei. Iar libertatea de exprimare este o valoare sfântă a democraţiei europene.

Culmea, cele două agresiuni – la adresa unei puteri în stat (JUSTIŢIA) şi la adresa „celei de-a patra puteri” (presa liberă, una nescrisă, dar implicită în lumea liberă) –  se petrec la doar câteva zile după ce liderii UE veneau în România să ne încurajeze să rămânem pe calea legii şi a democraţiei. Dar au loc deopotrivă în ziua în care, azi, Viorica Dăncilă vorbea la Strasbourg despre cum va aranja ea treburile în Uniune, prin preşedinţia rotativă.

Ipocrizie e puţin spus. Se vedea pe faţa lui Dăncilă, a lui Carmen Dan (aflată pe rândul din spatele premierului), că ele şi celelalte marionete rămase în ţară să execute ordinele lui Dragnea (scufundat prin nu ştim ce oceane) merg înainte cu jihadul anti-Europa.

Liviu Dragnea e în spatele acestor două „nucleare” anti-democraţie, pe care le-a trăit azi. Dirijează de la distanţă ofensiva de tip Erdogan, pentru că a fost nevoit să-şi ia zborul din ţară din cauză că Juncker, Tusk, Tajani&co. n-au vrut să-l vadă la faţă. Nici la Ateneul Român şi nici în alte săli. E total INDEZIRABIL pentru UE, SUA, Planeta Pământ. E compromis definitiv peste tot în lumea occidentală, mai puţin în România.

Căci cu toate astea, vedem că şi în ziua de azi deţine încă oameni din statul român sub control direct, care sunt capabili să încalce legea şi să rupă relaţiile cu partenerii occidentali, Dumnezeu ştie de ce! Oameni care, deşi plătiţi din impozitele şi taxele românilor, sunt dispuşi să servească un regim ce vrea să scoată România din UE şi s-o ducă la fundul pământului. Cum de au ajuns atât de prizonieri alde Dăncilă, Carmen Dan, Tudorel Toader, Netejoru, Adina Florea, jandarmi, poliţişti, e un semn de întrebare, dar şi unul de mare slăbiciune.

Azi, dar nu e singura zi, România a făcut un pas mare în afara Europei. Şi e doar începutul.

CITIŢI ŞI:

Pentru Tudorel, nu-s de-ajuns crimele. Vrea şi capul procurorilor care anchetează măcelul din 10 august. Prin Inspecţia Judiciară

Oreste despre atacul CNA la Realitatea TV: „Închizitorii roşii. Limbricii Herjeu şi Cristea fac spume”

Dragnea ştia cu 4 zile înainte de atacul din 10 august! Procurorii au pus mâna pe secretele lui Carmen Dan

4 COMENTARII

  1. E anormal ca, membri ai comunitatii Europene fiind, televiziunile au ca arbitru o institutie dubioasa, formata din unelte politice . Aceasta CNA, ca si CCR dealtfel, nu isi exercita corect atributiile tocmai din cauza ca sunt subordonate politic si consecintele sunt grave.
    Membrii CNA nu ar trebui numiti de politicieni, ci de o asociatie a oamenilor de cultura, poate de una a ziaristilor.
    Dar ziaristii nu sunt uniti si din acest motiv presa s-a degradat, exista televiziuni precum Antena3 si RomaniaTv, deservite de ziaristi lipsiti de scrupule si sustinute de fosti oameni de presa la fel de imorali.

  2. Va veni vremea cand CRIMINALII ORGANIZATIEI TERORISTE NUMITE JANDARMERIA ROMANA VOR PREDA ARMELE SI VOR MERGE DIRECT IN DUBE LA JILAVA. Cei care vor scapa! Nu va fie frica de munitia de razboi cu care vom fi intampinati! Vom muri iar copii nostri vor fi liberi! CRIMINALII ORGANIZATIEI TERORISTE NUMITA JANDARMERIA ROMANA VOR PUTREZI IN INCHISORI! CEI CARE VOR SCAPA! DUPA CARE ORGANIZATIA TERORISTA JANDARMERIA ROMANA VA FI ISTORIE. BESTIA NUMITA CARMEN DAN LE VA FACE VIATA PUTIN MAI USOARA CRIMINALILOR DIN JANDARMERIA ROMNA….

  3. Da, in fiecare zi mai fac cate una nefacuta, mai mica, mai mare, cert e ca zici ca s-au scrantit toti la cap si nu sunt in stare nici macar sa treaca strada fara sa faca o tampenie. E evident ca draknea le-a lasat foaia cu liniute fiecaruia si pe zile, astfel incat sa nu existe nicio zi in care cineva din structura de putere a Romaniei sa nu spuna sau sa nu faca un lucru nesimtit la adresa UE, sau a romanilor, sau a presedintelui, si-acum impotriva presei. Astia nu se opresc decat daca-i oprim, altfel nu!

  4. Cand am zis ca aceasta arma trebuie desființată am fost definit extremist. Jandarmeria nu este necesara. Trebuie reintrodusă armata cu rolul ei patriotic. O armata care să fie sub comanda reprezentanților poporului nu a unor comenzi perfide numite legi emanate de de ticăloși ce au ajuns aleșii neamului fără că neamul să o cunoasca. Listele de partid care se numesc parlamentare nu sunt democratice. Ingradirea dreptului de a fi Ales prin asa zisele liste de susținători nu sunt constituționale. După ce datele personale sint „tezaurizate” de legislația europeană cum mama șpraițului aduni pe țară 200 000 de semnaturi valabile care sa permita depunerea listelor de europarlamentari. Desigur partidele la putere si cele care au subventii consistente de la stat vor „rezolva” cu „voluntari” platiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.