Ghiţă, Dragnea, Tăriceanu – aceşti patrioţi „cu piept”, care au golit România

7
881

Dacă nu v-aţi mai distrat de ceva vreme, citiţi mai jos ce spune „patriotul” Sebastian Ghiţă. Cel care iubeşte atât de mult România încât a abandonat-o pentru Serbia. Nu că n-ar fi frumoasă ţara făcută praf de Miloşevici exact cu un astfel de discurs naţionalist. Ba chiar e. Dar corect ar fi ca Ghiţă să candideze acolo pentru europarlamentare, nu în România, ţara din care a fugit pozând în victimă. Dar haideţi să-l citim împreună pe curajosul adăpostit printre kirilice:

„Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova? România este creștină, nu umplem țara de moschei!

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!

România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorilor străini! România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”

Să trecem peste prostiile cu moschei, Kovesi, ducatul şi jefuitorii străini! Nu merită, sunt discursuri care ţin la proşti, altfel tot mai puţini, şi oricum nu lor ne adresăm noi, puţinii jurnalişti rămaşi pe baricadele patriei.

Mi-a atras atenţia fraza asta: „România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate!”

Are dreptate mogulul RTV. Tot mai mulţi copii de români nu se mai mai nasc în ţară, ci afară. Dar ce nu spune el e cine i-a alungat din România pe românii ce se înmulţesc peste graniţe. Juncker? Tajani? Kovesi? Iohannis? DNA? SUA? Obama? Trump? UE? SUA?

Nu, frate „Sebi”! Matale şi gaşca de abonaţi la afaceri cu statul i-aţi împins spre lumea largă. Corupţia ucide şi naţiuni. Afacerile voastre au crescut pe măsură ce România s-a golit, din cauză că modelul de „capitalism de cumetrie” propus de voi le permite supravieţuirea în ţară doar a unora, o minoritate. Restul celor care nu au acces la „pile” sau nu dau şpagă riscă să facă foamea, pe sistemul vostru bun doar pentru privilegiaţii sorţii, via politică şi cumetrii.

Altfel, câtă vreme justiţia, DNA, Kovesi nu şi-au intrat în pâine, nu v-a deranjat deloc Europa asta care ne „jefuieşte”. Atât de tare o face încât a băgat aici nu mai puţin de 50 de miliarde de euro. Ştiţi cine spune asta? Chiar televiziunea lui Ghiţă, AICI.

Deci, când a fost mamă bună UE, tovarăşe Sebi? Când dona la greu şi justiţia nu ajunse la voi? Desigur. „Pretenarul” tău Livache poate spune acelaşi lucru. Mai ales că este anchetat taman pentru fraudarea banilor europeni. Brusc s-a trezit şi el să descopere răul din Occident, E-urile, aprozarele şi brânza din lapte. Până acum, când TelDrum se hrănea pe nesăturate cu banii statului, erau bune. Dintr-o dată nu mai sunt.

Dar să-i înţelegem pe aceşti patrioţi de vreme nouă. Grija lor pentru România e direct proporţională cu cea pentru averile personale şi soarta libertăţii lor. Pentru a şi le salva, orice e bun. Mai ales minciuna. Sau „post-adevărul”. Adică, prosteala. Zic şi ei, că nu-i doare gura. Întrebarea e câţi se vor mai uita în gura lor.

7 COMENTARII

 1. Cel mai bun articol de ceva ani. Primele vorbe care îmi vin în față: magnific eros. A surprinde viața aşa cum este ea. Prin jarul din priviri personajele locale supun viața unui îndemn de a nu se preda chinezilor de care Viorica Dăncilă este apropiată. Vina merge sigur înainte. Vina a mers mereu pe drumul cel bun. O cruce la fiecare final de secol. Cu aproximare vom avea de trecut un hop prin anul 2070.

  Frica guvernului local de a pierde viața. Frica lui Mugur Isărescu de a nu rămâne primul creier al nației. Prin fiecare drum mereu înainte omul veşnic verde supune fricii doar o magnifică demonstrație de putere cu care ne vom obișnui ca menire. Omul verde contra pielilor roşii. Am vrut a spune roşii social-democrați. Iertare.

  România cu datorie publică de 33% nu mai are nimic al său. Nici apele nu mai sunt ale sale. Pentagon Budapesta a cumpărat totul, nu şi mândria de a fi un rol uşor pe scena politică românescă. Sobri sau nelegiuți mergem cu ochii închişi. Deci Fondul Suveran de Investiții pică ca idee formatoare de caractere puternice ale statului român. În Belarus dacii ce vorbesc numai limba română au luptat în lumea de dincolo cu Rusiile pervertite. Apoi vom aşeza vorbele unele peste altele. Vom crede numai binele local. Magia unui credit divin. A rămâne locul şi culoare verde a lui Dicomes. Iernile vom clonțăni de frig. Verile vom pofti piftiile din măgură de soare. Anii vor trece. Voi uita.

 2. Va zica, ce-avem noi aici? Pai, avem ”vocea patriotului nationale”, avem ”Racnetul Carpatilor”, sireacu’ nenea Iancu, el sa traiasca! Un jegos de hot, c-un tupeu pana la cer, care crede ca scapa, daca tot mananca el kkt la cartelul latrinist!

 3. Apropo de jurnalism in zilele noastre: Oameni buni, chiar NIMENI nu intreaba cum a reusit Ghita sa plece cind avea interdictie, nimeni nu cerceteaza, nimeni nu este vinovat??!!!! Stie cineva de ce vvponta si-a luat cetatenie sarba , exact unde Ghita ( prietenul lui cel mai bun) era gazduit ca fugar??!!! Jurnalistilor, puneti intrebari corecte si fara umilinta in fata celor care ne trag tara de sub picioare!!!!
  Ce tara este asta??? , unde un fugar are neobrazarea sa candideze la UE!!! https://romanicablues.wordpress.com/…/omerta-la-sase…/

 4. Trebuie IGNORAȚI(dar nu IERTAȚI ,ptr. a nu se mai repeta acest coșmar ) -cu toată gașca lor amorală și imorală și îndepărtați cît mai curînd posibil de la cîrma țării și JUDECAȚI urgent -după FAPTE (că de abureli și contorsionări justificative ce țin la inculți ,e sătulă REALITATEA -ce nu UITĂ și nici IARTĂ /deșii imbecilii așa SPERĂ !OARE?) , ca fiind iresponsabili și toxici ptr. țară în frunte cu tartorul dracnea ,chintesența a ceea ce răsare din ”Somnul N(R)AȚIUNII ,va naște MONȘTRI ”,..sau nici acum nu ați înțeles ?..Disperarea îi împinge spre irațional iar paranoia PUTERII le-a robit și subjugat mintea (și așa de slabă calitate -parvenitismul fiind și mijloc și scop pentru EI )așa că de bună-voie și nesiliți nu se vor da înapoi de la NIMIC -oricît de ilogic ni s-ar părea nouă .Sunt și prezintă simptome de DEMENȚĂ și fugă de realitate pe care o vor supusă lor și intereselor lor .PUNCT /și restul e BÎLCI și spectacol ieftin pentru ”boborul ” în numele căruia devalizează tot și îi subjugă -culmea ridicolului -încet și pe nebăgare de seamă ,drepturile !Astfel ,cu democrația (manipularea )..se instaurează DICTATURA !LEGAL -desigur ,că fac și desfac TOTUL ptr. că POT /așa că ;Culegeți ce ați semănat ,adormiților !-sau încă mai credeți în minuni ,gen ”de toate ,fără număr ,fără număr !” marca psd -fără MUNCĂ sau MERIT ?..OARE? P.S -fiecare zi de tolerare =răspîndirea cancerului în tot organismul (țării !)..nu vă e (încă )clar?:.Nu-i bai ,vă trezește REALITATEA curînd (numai să nu fie -plus tard !)..și nu prea știe de glume și utopii ieftine.

 5. Ghiță își joacă rolul de elev rebel cu bani mulți în buzunar.Chiar daca nu este luat în serios,are locul lui,discursul lui,țintele lui.Are și televiziune ,ca să nu zic televiziuni care să-i propage mizeria ideologică și morală ,dar și creduli care îi cred emanațiile sulfuroase, ignoranți care înghit ușor teoriilor scoase din hrubele istoriei..Uneori nebunul regelui zice ce ar dori să spună stăpânul.Cne o fi acel stăpân?Vremuri tulburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here