HORROR. Mâna ciopărțită care după doi ani ține racheta celei mai bune tenismene din lume

0
13557
Mâinile Petrei Kvitova după ce a fost atacată cu cuțitul. Stânga e horror

De câteva ore, noul lider mondial provizoriu al tenisului feminin (cel puțin până mâine) este Petra Kvitova (28 de ani), care a detronat-o pe Simona Halep. În decembrie 2016, uriaşa din Cehia (1,83 metri, 71 kg) a trecut printr-o mare cumpănă a carierei şi chiar a vieții. Kvitova a fost atacată de un individ în locuința ei din centrul oraşului Prostejov.

„Am fost atacată în apartamentul meu de un individ cu un cuţit. Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mână. Sunt zdruncinată, dar norocoasă că sunt în viaţă. Rana este severă şi trebuie să consult medici, dar ştiţi că sunt puternică şi voi lupta cu asta”, a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter.

Kvitova a fost tăiată la palma şi la degetele mâinii stângi, cea cu care ține racheta de tenis. Atacul a avut loc dimineața, la ora 8.20, iar agresorul şi-a ales victima la întâmplare, nu ştia că acolo locuieşte dubla câştigătoare de la Wimbledon. El s-a prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi a intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului.

În momentul atacului, Petra Kvitova se afla pe locul 11 mondial. Au urmat săptămâni grele, în care s-a gândit chiar să renunțe la tenis, dar forța şi ambiția au ajutat-o să se recupreze şi să revină în topul mondial.

De la acel moment cumplit, Petrei i-au rămas doar amintirile de coşmar, cicatricele rănilor şi câteva fotografii horror. Acum, acea mână, refăcută miraculos de medici, ține racheta sportivei care a urcat pe locul 1 în lume. Şi care are mari şanse să joace finala de la Australian Open, ediția 2019, după ce a câştigat şi două finale la Wimbledon (2011 şi 2014).

CITIȚI ŞI:

Avem un „Simona Halep masculin”! Filip Jianu luptă pentru două trofee la Australian Open. Îl ştiți din reclama „Zboară, puiule, zboară!”

CALCULE COMPLETE DESPRE IERARHIA MONDIALĂ, AICI:

Simona Halep pierde locul 1 mondial, poate să cadă chiar pe 4. A depăşit-o Petra Kvitova, care acum doi ani a fost pe punctul să renunțe la tenis, în urma unui atac cumplit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here