miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsGușă, salvat de Firea de la excludere, dar Viorica a pus "mitraliera"...

Gușă, salvat de Firea de la excludere, dar Viorica a pus „mitraliera” pe el

-

Cozmin Gușă nu a scăpat de furia Vioricăi Dăncilă. Aceasta, după ce a ajuns în turul 2 al alegerilor prezidențiale, a pornit o adevărată campanie de răzbunare în partid, vizându-i pe toți cei care au complotat împotriva ei.

Pe surse, s-a auzit încă de dimineață că Gușă, acționar la Realitatea, ar fi vizat de excludere chiar dacă acesta abia și-a depus adeziunea de câteva săptămâni.

Cătălin Rădulescu, poreclit “deputatul mitralieră”, a cerut excluderea lui Cozmin Gușă din partid.

Propunerea nu s-a supus la vot, cerându-se o amânare din partea Gabrielei Firea.

Aceasta a declarat că Gușă e un plus pentru partid: ”Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noştri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domniei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cu declaraţii, fără să citesc, fără să mă informez”.

- Advertisement -
Cozmin Gușă a fost adus în partid de Baronul de Olt Paul Stănescu și primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache. Cel din urmă face parte din grupul de interese al soților Pandele-Firea.

De asemnea, înainte de CEX, primarul Tudorache a susținut și el că Gușă trebuie să rămână în PSD.

Cu toate acestea, Viorica Dăncilă supraviețuiește la conducerea PSD și după turul 2 al alegerilor prezidențiale, zilele lui Gușă în PSD sunt numărate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Domnule Robert Mateescuuuuuu…, IAR (!) V-ați… „ARUNCAT” (Sic !) caaa… ooo… „JURNALIZDĂ-FRENETICĂ” (Sic !), implicit… ISTERIC-GRĂBITĂ (Sic !), și-ncăăă… d’aiaaa… ÎNCEPĂTOARE-NERĂBDĂTOARE: de ceee…, Doamne iart–neeee…, NU ați așteptat (ȘI DUMNEAVOASTRĂ… !), sa vedeți ceee… „IESE”(-PÂN’-LAAA…-URMĂĂĂ-!), ca doar NU sunteți la vreooo… TELEVIZIUNE-„de-ȘTIRI” (!), ca să fiți… OBLIGAT (!) să dați, MEREU (!),… „BREAKING-NEWS”-uri… ABSOLUT-CRETINE (!), care sunt contrazise prinnn… URMĂTORUL-„B.N”-DE-PESTEEE…-(DOAR-)CATEVA-MINUȚELE, aiiii… ????!!!!!

    (Vă RUGĂM săăă… NU Vă supărați pe noi. darrr… „NE-ROADE” – Sic ! – întrebarea aceasta, de ceva vreme: sunteți, cumvaaa…, ÎNCEPĂTOR, Domnule Mateescu ???!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -