Mare umilință pentru Gușă! A rezistat o lună în PSD. Dăncilă l-a dat afară

3
6902
Cozmin Gusa, PSD
Cozmin Gușă a fost exclus din PSD după numai o lună de la semnarea adeziunii. Viorica Dăncilă l-a dat afară, acum, Firea l-a reprimit

Cozmin Gușă nu a scăpat de furia Vioricăi Dăncilă. Aceasta, după ce a ajuns în turul 2 al alegerilor prezidențiale, a pornit o adevărată campanie de răzbunare în partid, vizându-i pe toți cei care au complotat împotriva ei.

Pe surse, s-a auzit încă de dimineață că Gușă, acționar la Realitatea, ar fi vizat de excludere chiar dacă acesta abia și-a depus adeziunea de câteva săptămâni.

Cătălin Rădulescu, poreclit “deputatul mitralieră”, a cerut excluderea lui Cozmin Gușă din partid.

Propunerea s-a supus la vot, de și cerut o amânare din partea Gabrielei Firea.

Aceasta a declarat că Gușă e un plus pentru partid: ”Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noştri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domniei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cu declaraţii, fără să citesc, fără să mă informez”.

Cozmin Gușă a fost adus în partid de baronul de Olt Paul Stănescu și primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache. Cel din urmă face parte din grupul de interese al soților Pandele-Firea.

De asemnea, înainte de CEX, primarul Tudorache a susținut și el că Gușă trebuie să rămână în PSD.

Cu toată această susținere, Gușă a fost dat afară din PSD. Viorica Dăncilă nu-l suportă și a făcut tot posibilul să-l excludă rapid.

Problema e că această decizie tensionează relația dintre Dăncilă și Firea.

3 COMENTARII

  1. REPETĂM (SCUZEEE… pentru asta !), ceea ce am scris/COMENTAT dimineață, la primul Dumneavoastră articol pe această temă:

    PĂCAT…, MAREEE PĂCAAAAAAAAAT…, căci NEMERNICU’ de GUȘĂ esteee… o OTRAVĂ (!!!), SINUCIDERE-CURATA (NU-ALTAAA !!!), pentru oricine îlll…-primește-„la-el-în-casă”: aveam, așadar, ocazia să vedem P.S.D. DISTRUS… (chiar) DIN INTERIOR !!!

  2. He he he, dl gusa, ti-o trase tuta direct in fata!!!!!! Vezi ca asta ii tine departe pe toti cei care-i ameninta pozitia de sef in partid, si pe tine, si pe tonta si pe oricare e mai „dastept” decat ea, e inconjurata de prosti pe care-i manevreaza si-i convine de minune sa faca pe „boasa” cand ea e cel mai ridicol presedinte si candidat pe care l-a avut partidul ala vreodata!!!!! Sper ca dupa prezidentile sa nu ai auzim niciodata de aceasta inculta notorie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here