Acasă Diaspora Români, terorişti de bancomate în Spania. Spărgătorii utilizau explozibil folosit de jihadişti

Români, terorişti de bancomate în Spania. Spărgătorii utilizau explozibil folosit de jihadişti

O grupare de români care aruncau în aer bancomatele cu explozibilul folosit de jihadiști a fost anihilată în Spania, iar patru dintre membrii ei au fost arestați. Poliția spaniolă și Europolul îl caută pe cel de-al cincilea.

Românii au fost prinși în flagrant după ce au dat câteva lovituri, băgând în sperieți locuitorii zonelor afectate. Aveau același mod de operare, alegându-și localitățile mici, liniștite și acționau numai în timpul nopții. Foloseau pentru atacurile la bancomat un explozibil numit „Mama lui Satan”, folosit de obicei în atacurile teroriste comise de jihadişti.

Criminaliștii au descoperit faptul că românii foloseau triperoxid de triacetonă, TATP, același explozibil folosit de teroriștii care au comis atentate în Franța, relatează Știrile TVR. Primele spargeri după acest tipar au început anul trecut iar românii au fost prinși recent în flagrant, în timp ce încercau să arunce în aer un bancomat din provincia Albacete, anunţă Libertatea.

loading...

3 COMENTARII

  1. Ura. Visam o spargere despre care nu voi spune multe. Sărăcia nu a devenit un somn deprins cu pace. Copiii se nasc să facă evaziune, cei mai leneși sparg marile magazine, filiere de aur şi bancomate cu euro sau dolari. Nu ne place munca, dar e bine a nu face rele. Nu e de vină educația ci hrana cu chimicale care agită sângele şi mintea celor mai mici dintre cei vânduți Diavolului. Înjuri într-un anume fel ești introdus de Vatican la categoria falşilor domni deprinşi cu memoria lungă a anilor surghiun. Fiecare vorbă cântărită e un jaf armat în America. Să locuim la noi. Dar jaful asupra banilor e grotesc. Nu ai bani e foarte bun un ştreang. Un juvăț oltenesc.

    Chiar de furi o carte măcar să o citești. Să nu o arunci. Jaful are religia sa. Cartea sa cu care fiecare se apără într-o instanță nebună. Jaful ca la carte. Micul jaf din Marii Carpați. Jaful anilor malefici aun produs copiii care procedează la fel în firme. Poporul român nu e poporul chinez care va veni să ocupe casele din Carpați. Acești hoți nu sunt romanes. Sunt călăii de care ne e frică. Care ne ajung urmele.

    Să spunem clar: omul fură şi demnitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările