Acasă Dezvăluiri VIDEO. Poliţiştii din "patria lui Oprişan" i-au luat urma lui Răzvan Ştefănescu...

VIDEO. Poliţiştii din „patria lui Oprişan” i-au luat urma lui Răzvan Ştefănescu (M..E PSD)

Face ce face Răzvan Ştefănescu şi „produce” ştiri şi fără să vrea. În urmă cu o oră, el a fost urmărit de un echipaj de Poliţie, la Focşani, fără niciun motiv. Persoana care îl însoţea pe „suedezul cu plăcuţele anti-PSD” a filmat toată scena (de la minutul 6:00, mai jos).

„La final, după ce m-au pus să-i însoţesc mai bine de 10 minute după maşina lor, mi-au spus că au verificat actele şi că pot pleca. Iniţial, mă întrebaseră dacă am autorizaţie de reparaţie pentru oglinda ciobită. Le-am spus că e ciobită în Suedia şi acolo autorizaţia, ca mai toate actele administrative, se obţine online”.

Anul trecut, după ce a colindat România cu maşina înmatriculată în Suedia cu numerele personalizate „MUIEPSD”, Ştefănescu a fost anchetat abuziv de poliţiştii bucureşteni. A fost „săltat” la primele ore ale dimineţii, în timp ce pleca din Bucureşti spre litoral. şi dus la secţie împreună cu copilul minor.

Într-un interviu la studioul TV al ziaristii.com, Răzvan Ştefănescu a povestit traumele prin care a trecut copilul său atunci. Detalii, AICI.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Dezvăluirea lui Răzvan Ştefănescu despre ce-a păţit băiatul său, la audierile de la Poliţie, în ancheta cu „plăcuţele suedeze”

Răzvan Ştefănescu („M..E PSD”), atac la „baronul” Diasporei Europene: „Separă Diaspora de români”. Marius Mocan: „Nu suntem curioşi de el”

loading...

2 COMENTARII

 1. În fiecare din noi e un răzvrătit care spune un adevăr. A face din luptă cu lovituri sub centură o năzuință națională spune multe despre noi. Năruim modele prin insulta asupra adversarilor. În America cei care pun plăcuțe de înmatriculare mexicane sau canadiene cu „M**e Trump” primesc pe teritoriul american de la judecătorii democrați numai puțin de 15 ani de prizonierat şi nu se simt anii cum trec pe linia de modulare a voinței spre suicid.

  Fiecare înjurătură impune noi reguli. Aşa e legea concepută pe tabernacole la Roma. Europenii sunt puternici şi depind de americani. Dacă te foloseşti de omul sărac cuprinzând cu viteperanța lui legile bune sau impuse nu ajungi departe. Rolul legii impuse e cinstea şi respectul. A fi obiectiv e una. A fi subiectiv e altceva. Acest altceva se supune regulii principiale. De a suprima dușmanul. Legea face binele pe timp îndelungat. Nelegea sfarmă şi Coloşii. Alege fiecare din noi a se lupta cu cinstei opulentă?

  Facem binele printr-o implicare.
  Considerăm răul o oarecare nebunie.
  Admonestăm cererea de piață prin furie.

  Aleg scurtarea legii prin ea însuşi.

  11 Martie 2019 ora 12:39

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările