A fugit și prințul Paul al Pușcăriei, înainte de încarcerare! Prințesa Lia are probleme cu un „senzor”

1
14700
Prințul hoț ți prințesa profitoare

Bastardul Paul Lambrino, autointitulat Prințul Paul al României (în buletin: Al României Paul-Philippe), a devenit joi Prințul Paul al Pușcăriei. El a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, dar a fost de negăsit joi seară, atunci când polițiștii au venit la el acasă pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

La scurt timp, Paul al României a fost dat în urmărire internațională. El s-ar afla în Portugalia, unde a mai locuit în trecut.

Cei trei polițiști de la Investigații Criminale au plecat după circa o jumătate de oră, timp în care s-au convins că prințul-de-tinichea nu se ascunde prin niciun cotlon al imensei sale vile din București. Ei au fost conduși la poartă de soția lui „Prince Paul”, Prințesa Lia.

Aceasta a refuzat să le spună jurnaliștilor unde e prințișorul ei pușcăriabil. Singura ei grijă era să închidă poarta cu telecomanda, repetând obsesiv cuvântul „senzor”.

Reporter Digi24: Unde este soțul dumneavoastră?

Lia: Mai târziu, mai târziu!

Reporter: Unde este?

Lia: Scuzați-mă, dumneavoastră sunteți în fața la senzor!

Reporter: Se va preda singur? A fugit? Nu este acasă soțul dumneavoastră?

Lia: Scuzați-mă, o persoană este în fața la senzor.

Lia și senzorul

Au furat de 145 de milioane de euro

Condamnarea definitivă a fost pronunțat de judecători în cazul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a Pădurii Snagov.

Paul al României a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în timp ce omul de afaceri Remus Truică (fostul șef de cabinet al premierului corupt Adrian Năstase) va merge după gratii timp de 7 ani.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a condamnat și pe oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tal Silberstein, în lipsă, la câte 5 ani de detenție.

Și jurnalistul Dan Andronic a primit 3 ani de închisoare, dar cu suspendare.

Cu toți sunt acuzați că, în urmă cu 10 ani, au pus la punct o grupare care să-l ajute pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa și Pădurea Snagov, pe motiv că i-au aparținut bunicului său, deși în realitate nu avea drept de moștenire.

Odată cu aprobarea retrocedării, bunurile au ajuns în posesia lui Remus Truică și a unor interpuși ai celor doi oamenil de afaceri israelieni.

Prejudiciul în acest dosar a fost calculat la peste 145 de milioane de euro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Busu” de la Meteo, în direct la Pro TV: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant! A fost creat! Marile companii n-au fost afectate“

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here