Fost colonel KGB, fost deputat: „Șoigu și Gherasimov îl vor suna pe șeful CIA și vor planifica eliminarea lui Putin”

1
9359
Vladimir Putin între ministrul Serghei Șoigu și gen. Valeri Gherasimov

Războiul din Ucraina ar putea lua sfârșit brusc prin eliminarea dictatorului Vladimir Putin, crede opozantul rus Ghennadi Gudkov, colonel FSB (ex-KGB) în retragere. Potrivit acestuia, Vladimir Putin ar putea deveni o victimă a propriilor săi subordonați: ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și comandantul-șef al forțelor armate ruse, generalul Valeri Gherasimov, potrivit Unian.

Ghennadi Gudkov (66 de ani), fost colonel KGB, fost deputat și actual opozant al regimului de la Moscova, e convins că Vladimir Putin (70 de ani) ar putea fi eliminat de ministrul Serghei Șoigu (67 de ani) împreună cu generalul Valeri Gherasimov (67 de ani).

Ghennadi Gudkov

Col. (r) Ghennadi Gudkov: „Putin poate fi nebun în evaluarea politicii externe, dar simte foarte bine amenințarea la adresa propriei vieți. Vă amintiți că, înainte de începerea războiului, și-a schimbat complet personalul de securitate și de sprijin? El are sentimentul că pericolul este aproape. Înfrângerea în război înseamnă moarte pentru el. Pentru Putin, cel mai mare pericol este propriul său mediu. El nu se teme de NATO, totul este o vrăjeală pentru un popor lipsit de gândire critică. Nu-i este frică de popor, pentru că are un milion de forțe de securitate care-l protejează. De cine trebuie să se teamă? Doar de asociații săi”.

Fost deputat al Dumei de Stat, Ghennadi Gudkov a adăugat că Putin își rotește în mod constant gărzile de corp pentru ca acestea să nu comită un act de trădare.

Col. (r) Ghennadi Gudkov: „Să spunem că Șoigu și Gerasimov decid că Putin face mai mult rău decât bine. Ei îl vor suna pe Burns, șeful CIA din SUA (William Burns – n. red.), și vor planifica eliminarea lui Putin. Putin se teme mai mult de loviturile date de propriul popor decât de cele ale ucrainenilor, care pot fi și ele reale”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Alba-neagra cu Codurile penale: coaliția PSD-PNL a acceptat interceptările SRI ca probe în dosare doar într-o formă intenționat neconstituțională. Decisiv a fost telefonul primit de Laura Vicol de la Marcel Ciolacu

* Ministrul Predoiu, mesaj pro-infractori strigat isteric către USR: „Nu faceți decât să vă înfășurați în cabluri, între care o să și rămâneți!”

* STENOGRAME. Dosarul „Șpagă la Otopeni”. Directorul arestat: „Am vorbit cu Rareș – «Stai liniștit! Garantat săptămâna viitoare!»” / Vecinul din complexul „Stejarii”

* STENOGRAME. Toți liderii PSD, invocați în dosarul șpăgii de la Aeroportul Otopeni. „Mă duc la Marcel, l-am rugat să-l sune pe Grindeanu, să-mi dea și mie o prelungire pe 3, 5, 7 ani”

* STENOGRAME. Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, denunțat în „dosarul Otopeni”. Ar fi recurs la șantaj folosindu-se de trustul său de presă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here