Acasă News Firea, după pumnii PSD-iştilor din Primăria Capitalei: "Fac apel la Dragnea să-şi...

Firea, după pumnii PSD-iştilor din Primăria Capitalei: „Fac apel la Dragnea să-şi oprească bătăuşii!”

Gabriela Firea a făcut apel la Liviu Dragnea să îl calmeze pe Gabriel Mutu (alăturat), primarul Sectorului 6, care ar fi aruncat o sticlă cu apă spre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi l-ar fi împins, cel din urmă ripostând.

„Cât priveşte şedinţa care trebuia să înceapă la 11 şi să fie în desfăşurare şi votate deja proiectele, aşteptăm să se termine bătaia provocată de domnul Mutu. (…) Mi-a transmis Poliţia Locală că domnul Mutu a ridicat vocea, şi că domnul Mutu a aruncat cu o sticlă cu apă, nu cu un pahar cu apă şi l-a împins. Bineînţeles că domnul Bădulescu a ripostat. Fac apel la domnul Dragnea să îl calmeze pe domnul Mutu. Să îl trimită la treabă acolo la sectorul 6. Politica şi administraţia nu se fac cu pumnul. Dacă domnul Mutu nu a aflat, domnul Dragnea nu a aflat, poate se mai informează”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Potrivit lui Firea, „se doreşte decapitarea” viceprimarului Aurelian Bădulescu (alăturat).

„Interesul e unul singur pentru faptul că Bădulescu m-a apărat în disputa politică cu domnul Dragnea, i s-a spus că îi va fi retrasă susţinerea politică. Acum se doreşte în forţă decapitarea viceprimarului Bădulescu, cu forţa. Nu cred că e normal, iar tot acest spectacol îl oferim nu e în folosul cetăţenilor. Domnul Mutu îi ţine captivi pe consilierii generali ai PSD şi nu le dă drumul până nu promit că vor vota susţinerea înlăturării domnul Bădulescu. Îi ţine sub ameninţarea că vor pierde calitatea de consilier general”, a mai spus Firea.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu au azi fost protagoniştii unui scandal cu pumni, în biroul PSD din Primăria Capitalei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

În momentul în care jurnalistul Mediafax a ajuns la faţa locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (alăturat), striga către primarul Sectorului 6:

„Tu ai dat primul!”.

Totul pleacă de la represiunea din 10 august 2018. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a făcut ieri dezvăluiri şocate care îi pun în culpă pe oamenii lui Liviu Dragnea care au executat planul criminal de atac la populaţia paşnică din Piaţa Victoriei.

CITIŢI ŞI:

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

Viceprimarul PSD al Capitalei: „Am mințit în ancheta despre 10 august”, pentru că „am tras pentru partid”!

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

Ziua pe care Dragnea n-o va uita niciodată

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările