Acasă News Bătaie între PSD-iştii din Bucureşti! Poliţiştii, chemaţi să-i despartă pe viceprimarul Bădulescu...

Bătaie între PSD-iştii din Bucureşti! Poliţiştii, chemaţi să-i despartă pe viceprimarul Bădulescu şi pe Mutu, primarul de la Sectorul 6!

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu (foto sus, în centru, în costum şi cravată), au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri, în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

În momentul în care jurnalistul MEDIAFAX a ajuns la faţa locului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (alăturat), striga către primarul Sectorului 6:

„Tu ai dat primul!”.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu, apropiat de Gabriela Firea, rivala lui Liviu Dragnea în partidul care se goleşte pe zi ce trece. Gabriel Mutu a cerut azi, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei un proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei.

Ulterior, cei doi s-au retras în biroul PSD din cadrul Primăriei unde ar fi avut loc incidentul.

Dezvăluirile lui Bădulescu, pericol pentru oamenii lui Dragnea

Totul pleacă de la represiunea din 10 august 2018. Viceprimarul Capitalei a făcut ieri dezvăluiri şocate care îi pun în culpă pe oamenii lui Liviu Dragnea care au executat planul criminal de atac la populaţia paşnică din Piaţa Victoriei. Bădulescu a recunoscut că a minţit iniţial procurorii care anchetau evenimentele din vara trecută, apărându-i implicit pe vinovaţii de încălcarea legii şi regulamentelor militare, în primul rând pe ministrul Carmen Dan şi pe capii Jandarmeriei Române care au pornit măcelul împotriva a mii de copii, femei, bătrâni şi manifestanţi paşnici.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit, atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august… și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid”, a dezvăluit ieri Bădulescu.

Camioane cu pietre aduse special să provoace violenţe

Mai grav, el a spus că l-a anunţat pe un procuror despre pregătirile privind premeditarea violenţelor din Piaţă, dar că acesta nu le-a luat în calcul, în mod suspect.

„Procurorul militar Corbu, care se afla atunci în Piaţa Victoriei, era pregătit cu documente menite să prezinte evenimentele într-un alt fel decât în realitate. Eu le-am spus că am văzut persoane violente, din galerii de fotbal, care trebuiau oprite să nu intre în Piaţă. I-am spus apoi că am văzut persoane violente cu sticle incendiare, care fabricau cocktailuri Molotov la doi paşi de locul mitingului. Nu a luat în calcul nimic. Poate avea deja confirmarea. Sau are de gând să folosească aceste probe la momentul potrivit. În 9 august, înainte de miting, sau pe 8 august, două camioane au descărcat pietre. Nu ştiu cine le-a adus. Statul paralel abia cum încep să lucreze. Ca să pună procurorul X la vârf ca să-i facă dosar lui Y”, a declarat Aurealian Bădulescu, ieri noapte, în emisiunea „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

 

CITIŢI ŞI:

Ziua pe care Dragnea n-o va uita niciodată

Au stârnit AVALANŞA care îi va distruge! Plângeri pe bandă rulantă împotriva jandarmilor din 10 august

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

„Este un război împotriva României.  Au lovit băncile, bursa, bugetul. Este un atac împotriva economiei româneşti”

Fruntaş PSD: „Codrin Ştefănescu e falsificator de tablouri. Tot partidul ştie asta, dar nimeni nu spune, de frică”

loading...

4 COMENTARII

 1. Sper ca lui Badulescu nu i se va pune pumnul in gura, fiindca eu simt ca spune adevarul. Pare ca a ajuns la saturatie si ca nu mai suporta ticalosiile care se petrec, pe care membrii trebuie sa le acopere din motive de solidaritate de partid prost inteleasa, care s-ar numi mai corect lichelism.
  Vom vedea cum vor reactiona procurorii. Vor avea demnitate profesionala, sau vor alege sa stea in patru labe si sa taraganeze, sa faca pierdute probele?

 2. Domnule Ciocăzanu, ce fel de ziaristică practicaţi dvs., una partizană?!… Sau sunteţi şi dvs. unul dintre ziariştii „acoperiţi” (cu sau fără grad) de către SRI?…
  …Ori poate ar trebui să cred numai că pur şi simplu nu ştiţi meserie sau nu aveţi talent de ziarist: bun, va destăunuit viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, faptul că a văzut că pe 8 sau 9 august s-au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei, despre care nu ştie nimic şi că l-a informat pe procurorul militar, dar de ce nu l-aţi întrebat dvs. (dacă subteţi un ziarist adevărat) pe domnul Bădulescu de ce nu a acţionat, în virtutea funcţiei sale de viceprimar al Bucureştiului (având în vedere că primarul general al Capitalei era plecat în vacanţă), pentru înlăturarea acestor potenţiale arme la îndemâna unor demonstranţi turbulenţi?!…
  Foarte stranie atitudinea viceprimarului, dar şi a dvs.!… Ce să cred: că-i unul mai incapabil decât celălalt ori că-i şi mai mult decât atât?!?

  • Dl Ciocazanu este un ziarist foarte bun, iar din declaratiile viceprimarului rezulta ca el a oprit aprovizionarea cu pietre interzicand al doilea camion, a semnalat venirea unor indivizi violenti, probabil cei programati sa porneasca haosul.
   Dar nu asta e problema, ci aflarea ADEVARULUI!
   Este foarte important sa aflam daca exista dovezi concludente ca atunci s-a instrumentat o CRIMA impotriva demonstrantilor pasnici, impotriva poporului.
   Trebuie sa stim pe mainile cui suntem, daca cei care ne conduc sunt capabili de crime impotriva tarii, poporului, asa cum pare a fi.
   Tu nu iti doresti asta? Atat de putin tii la poporul tau, incat pui deasupra lui gasca din care faci parte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările