Fake news grosolan al „discriminatului” Ilan Laufer: „Se dau între 3.000 și 4.000 de lei ca să-ți declari rudele moarte de Covid”

4
4854
O mizerie umană: Ilan Laufer

Încă un conspiraționist care gonflează minciuni legate de Covid-19: Ilan Laufer, caraghiosul care a fost ministru în Guvernul Tudose și care între timp și-a făcut partiduleț de trei membri și jumătate. Tembelul acuză Guvernul de „genocid” și „acte criminale”.

Laufer susține, fără a prezenta vreo probă, că familiile sunt plătite „cu sume cuprinse între 3.000 și 4.000 de lei” pentru a-și declara rudele ca fiind decedate din cauza Covid-19. O afirmație iresponsabilă, care confirmă, o dată în plus, că autorul ei este un personaj nefrecventabil.

Teoria este absurdă și pentru că:

  1. nimeni nu a prezentat, până acum, vreun caz de cetățean plătit în acest scop;
  2. cauza morții e stabilită de medici, nu de rudele celui decedat;
  3. cauza morții e stabilită de medici conform datelor medicale, nu cum doresc rudele celui decedat;
  4. cine-ar avea interes să plătească bani pentru a impune o minciună?;
  5. sub ce formă s-ar face plățile, din moment ce nu există nicio factură sau chitanță?

După ce a publicat ordinăria duminică, pe Facebook, Ilan Laufer a rostogolit-o și pe televiziunile care l-au invitat să mintă în direct.

Aberațiile conspiraționiste ale lui Ilan Laufer

„Câți oameni mai trebuie să moară ca să plece acest Guvern?

Domnule Ministru Nelu Tătaru, dacă aceste informații sunt corecte, demisia dvs. imediată ar fi prea puțin. Ar trebui, odată cu dumneavoastră, să plece tot Guvernul Orban PNL acasă, cu brățara statului de drept la mână.

În ultima săptămână am primit informații din mai multe surse credibile și diferite, conform cărora există un fenomen la nivel național în România prin care se încearcă denaturarea motivului real de deces al pacienților cu boli cronice, care nu au fost infectați cu coronavirus. Astfel, se pare că membrii familiilor acestora sunt ofertați cu sume cuprinse între 3000 și 4000 de lei pentru a declara că motivul decesului este Covid-19.

Ne aflăm în situația în care numărul deceselor bolnavilor cronici din România a explodat, la nivel de genocid, din cauza transformării spitalelor normale în spitale Covid-19, și a faptului că acestora nu li se acordă tratamentul necesar, așa cum prevede Constituția. Este un abuz fără precedent!

În România mor oameni cu zile din cauza faptului că nu au acces la tratament în timp util, în timp ce spitalele Covid-19 sunt pe alocuri goale sau, în «cel mai bun caz», majoritatea au pacienți asimptomatici. Spre deosebire de România, în SUA dacă ești testat pozitiv nu te bagă nimeni în spital cu forța.

Este o încălcare gravă a Constituției, respectiv a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români!

Acest Guvern care își lasă cetățenii să moară cu bună știință, are șansa să devină primul Guvern al României de după Revoluție care va fi acuzat de genocid împotriva propriilor cetățeni. Cu siguranță va veni vremea când veți răspunde pentru aceste acte criminale!”

Supărat că nu e pus ministru, Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis că e antisemit!

Ilan Laufer a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat timp de 7 luni, în Guvernul Tudose, între 29 iunie 2017 – 29 ianuarie 2018.

Legăturile lui Laufer cu PSD sunt mult mai vechi. Între 2013 și 2014, el a fost consilierul premierului Victor Ponta pe teme precum IMM-uri, turism și afaceri.

În noiembrie 2018, Viorica Dăncilă a vrut să-l readucă pe Ilan Laufer în Guvern, oferindu-i un portofoliu foarte important – ministru al Dezvoltării -, dar președintele Klaus Iohannis a respins propunerea. Laufer a reacționat atunci infantil, penibil, stupid: l-a acuzat pe Iohannis că l-a „discriminat”, pentru că președintele ar fi „antisemit”!

Inclusiv organizațiile evreiești au repudiat porcăria lui Laufer.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Gușă, Ciutacu și Cristoiu, surse de fake news pentru Sputnik. Cei trei cântă în corul propagandei ruse

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

4 COMENTARII

  1. Nu este vorba de 3000 lei, ci ce 3000 de euro si nu este vorba despre morti, ci despre biciclete electrice,
    dar Läufer a primit fituica de postare gresita de la Sputnik.

  2. Da,se numeste ajutor de inmormantare si il primesti numai dupa ce ai prezentat ,in cazul celor decedati in spital,actele doveditoare,cu ora,ziua si locul decesului,semnate de doctor-apropo,ce doctor isi pune reputatia si slujba in pericol ,semnand FALS IN ACTE PUBLICE???Cine il mai crede pe acest dobitok,tot timpul agatat de banul public,sa-i pice si lui ceva pe de-a moaca,sa aibe timp de agatat pipite pe net!!Imi pare rau ,dar natia astuia e plina de astfel de escroci,cel putin astia sunt „investitorii” straini cu care ne-a procopsit grupul infractional pesedist de dupa 1989-arabi cu studii false,plus evrei cu ganduri de imbogatire pe bani publici!😬😈

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here