marți, mai 28, 2024
AcasăNewsElevii din clasele a V-a și a VI-a de la Olimpiada națională...

Elevii din clasele a V-a și a VI-a de la Olimpiada națională de Matematică au fost premiați cu albume text + poză ale lui Dumitru Buzatu, baronul PSD prins cu șpaga în portbagaj!

-

România profundă rămâne în continuare blocată în marasmul corupției, controlată cu mână de fier de sistemul PSD-PNL patronat de Iohannis: la un an după arestarea lui Dumitru Buzatu pentru luare de mită, elevii de la Olimpiada națională de Matematică primesc, din partea autorităților, albume cu text și poză ale fostului șef al Consiliului Județean Vaslui! Știrea este prezentată de publicația locală Vremea Nouă, care prezintă și fotografii cu albumele respective.

Deși Buzatu a fost săltat de DNA după ce a fost prins în flagrant cu mita în portbagaj, a petrecut o perioadă după gratii, iar acum este în arest la domiciliu, dar județul Vaslui – printre cele mai oropsite și sărace din țară – rămâne mai departe sub controlul rețelei sale.
În perioada 9-12 mai, la Vaslui, s-a ținut Olimpiada națională de Matematică pentru clasele a V-a și a VI-a, unde au participat 192 de elevi. La final, în cadrul festivității de premiere, copiii au primit câte un album de prezentare a județului unde, pe primele pagini, tronau un text de bun-venit scris de Buzatu și o fotografie a acestuia!

Subprefectul Mircea Gologan ținuse, la festivitate de deschidere din 9 mai, o alocuțiune în care a afirmat că doar presa poartă vina pentru ce se întâmplă rău în Vaslui, deoarece scrie despre ce e acolo.

Explicația de suprafață a incidentului cu albumul unde era popularizat șpăgarul Dumitru Buzatu ar fi că e vorba de ceva tipărit în 2019, iar Consiliul Județean Vaslui împarte respectivul album pe la diverse evenimente.

- Advertisement -

Este însă practic imposibil ca șefii județului Vaslui să nu știe ce conține respectivul album. Explicația de profunzime este că acolo Buzatu rămâne jupân și din arest la domiciliu și clanul său dă astfel un semnal puternic de obediență pe plan intern și unul de sfidare către statul român, comunicând practic că, indiferent ce s-ar întâmpla, lucrurile nu se vor schimba acolo.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -