Opoziția Bisericii și a coaliției PSD-PNL la educația sexuală în școli are efecte dramatice: s-a triplat numărul fetelor de 11-14 ani care au născut! Jumătate din mamele-copile din Europa sunt în România

0
764
Marcel Ciolacu și patriarhul Daniel fac front comun și împotriva educației sexuale pentru copii în școli. Această alianță toxică PSD-BOR se vede în statistici, unde România numără jumătate din copiii de 11-14 ani care nasc în Europa

România a înregistrat în 2021 o triplare a numărului de fete între 11 și 14 ani care au născut, arată datele de la Institutul Național de Statistică. La acest capitol, țara noastră are tot atâtea cazuri de acest fel cât restul Europei la un loc! Situația ține și de o conjunctură specifică, dar mai ales de refuzul îndârjit al elitelor politico-religioase din România de a schimba ceva. Biserica Ortodoxă Română (BOR), politicienii actualei coaliții PSD-PNL și extremiștii AUR se opun vehement introducerii educației sexuale în școli, motivând că astfel s-ar „perverti“ copiii.

În total, în 2021, România a avut 2.523 de copii sub 14 ani care au născut, la rându-le, copii. Situația, ignorată complet de autorități și de Biserică, este dramatică dacă privim și restul datelor rezultate din Recensământul populației făcut anul trecut, date publicate de HotNews.ro.

În același an 2021 s-au mai înregistrat:

  • 1.610 nașteri la fete de 15 ani;
  • 2.433 de nașteri la fete de 16 ani;
  • 3.779 de nașteri la fete de 17 ani;
  • 5.651 de nașteri la fete de 18 ani.

În total, așadar, vorbim de 15.996 de copile și adolescente între 11 și 18 ani care, doar în 2021, au devenit mame! Dar aceasta este doar partea văzută a aisbergului. Despre numărul cu mult mai mare de avorturi la categoria de vârstă 11-18 ani nu vorbește nimeni.

BOR este principala forță motrice a taberei care refuză introducerea educației sexuale în școli. Această instituție și-a folosit toată puterea vizibilă și ocultă pentru a stopa proiectele de lege care vizau tocmai prevenirea fenomenului îngrozitor al copiilor cu copii.

Politicieni din PSD și PNL aflați sub influența Bisericii, dar și lideri de partide interesați de aranjamente cu capii BOR au acționat în direcția menționată. Este de pomină episodul din luna mai a anului 2020, când parlamentarii PSD și PNL au decis modificarea legislației propuse privind educația sexuală în școli, care a devenit opțională și doar la cererea expresă a părinților.

Ziaristii.com a scris cum PSD-istul Adrian Solomon, „deputatul-șaorma“ venit din feuda baronului vasluian Buzatu, a declarat la acel moment că propunerea legislativă de a le face elevilor educație sexuală este a „unor indivizi care vor să smintească națiunea asta“.

Împotriva proiectului de lege privind introducerea educației sexuale în școlo au votat parlamentarii PSD-iști Elena Hărătău (deputat), Adrian Solomon (deputat), Nicușor Halici (deputat), Titus Corlățean (senator), PNL-iștii Robert Sighiartău (deputat), Florica Cherecheș (deputat) și deputata neafiliată Steluța Gustica Cătăniciu.

La momentul respectiv, parlamentarii PSD și PNL au preluat exact discursul BOR, acuzând ca fiind profund nocivă educația sexuală făcută copiilor. Când proiectul de lege a fost introdus în Parlament, mediile ultraortodoxe și conservatoare au reacționat visceral, BOR fiind susținută masiv și de celelalte confesiuni din România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul PSD-PNL trece la represalii: a modificat legea pe furiș, prin ordonanță de urgență, în a treia zi de grevă, astfel încât profesorilor să le fie afectată vechimea în muncă dacă participă la protest

* Iohannis mai dă o șansă PSD-ului: amână „rotativa“ guvernamentală pentru ca decontarea electorală a grevei profesorilor să nu cadă pe Ciolacu

* EDITORIAL CARTIANU. Tăiați, bă, pensiile speciale!

* Profesorii, îndemnați să condiționeze încetarea grevei de tăierea pensiilor speciale, a salariilor nesimțite la stat și concedierea clientelei politice

* ANALIZĂ. Cum i-a trecut României glonțul pe la ureche, sub Năstase, Ponta, Dragnea și Dăncilă. China, „cel mai neiertător creditor din lume“, distruge țările pe care le împrumută

* Olaianos și-a retras pe șest plângerea împotriva TVR, după ce făcuse tam-tam că a ratat deplasarea în Qatar și cerea 200.000 de euro!

* Lăsați de Farul fără titlu, ai lu’ Becali s-au dezintegrat: FCSB – Rapid 1-5. Bilanțul ultimelor 160 de minute din Superligă: 1-8!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here