Acasă Media E şi prostovan! Gâdea crede că anul 1968 a fost "în perioada...

E şi prostovan! Gâdea crede că anul 1968 a fost „în perioada stalinistă”

Interviul lui Mihai Gâdea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost o ruşine cap-coadă. Răspopitul trăgea de Toader să scoată de la el cât mai multe promisiuni de ordonanțe de urgență care să distrugă complet sistemul de justiție.

Luat de valul propagandistic, la care ministrul achiesa cu o plăcere sadică, Gâdea a încurcat epocile istorice cât se poate de penibil. Şi nici nu a revenit cu vreo rectificare.

Sclavul lui Voiculescu a spus că anul 1968 a fost „în perioada stalinistă”! Or, Stalin murise de 15 ani (5 martie 1953), iar destalinizarea fusese făcută, formal, în a doua jumătate a anilor ’50 în URSS, în 1963-’65 în România. Estul Europei a rămas sub tirania comunistă până în 1989, dar asta nu se mai numea stalinism, ci hruşciovism, brejnevism etc.

Dialogul Gâdea – Tudorel Toader

Gâdea: Domnule ministru, din ce an spuneați că era Codul Penal care definea abuzul în serviciu?

Toader: Din 1968.

Gâdea: Şi noi păstrăm în Codul Penal reglementări despre abuzul în serviciu din perioada stalinistă?!

loading...

2 COMENTARII

  1. Aaaa, ce conteaza, pai el special a pus asta sub aceasta forma, pentru ca suna mai socant. Dar in mintea acestor ipochimene NU SUNA SOCANT SA FACI ABUZ IN SERVICIU SI SA SCAPI CU FATA CURATA….In secolul 21masele trebuie, dupa ei, sa inghita galusca cu abuzul in serviciu ca fiind o exagerare, iar justitia care vrea sa pedepseasca acel abuz e de fapt abuziva….Lume intoarsa cu susul in jos care lasa manipulatori abjecti precum Gadea, sa predice prostimii credule…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările