Rareş Bogdan: „Vâlcov vrea să fie guvernatorul Băncii Naţionale! El, cel care avea cavoul plin cu lingouri de aur”

3
3358
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan a anunţat luni seară, la Jocuri de Putere, în exclusivitate, citând surse de la vârful PSD, că actual prim-ministru de facto al României vrea să-i ia locul lui Isărescu la şefia Băncii Naţionale.

O tabără importantă din PSD mizează pe Darius Vâlcov. El se visează guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR). Cel care avea cavoul plin cu lingouri de aur. Să vedeţi ce şocaţi erau procurorii când au deschis cavoul. Ăsta se luptă cu Banca Naţională. Va trebui să apărăm Banca Naţională a României”.

Darius Vâlcov este condamnat deja la opt ani de închisoare cu executare pentru mită. Dosarul său trenează de când PSD şi ALDE au venit la putere.

În ultimele zile, PDS şi Vâlcov însuşi au lansat atacuri la adresa BNR pentru diverse probleme din economie provocate nu de Mugur Isărescu, ci de guvernul actual.

3 COMENTARII

  1. Daca-l lasati si pe banditul asta care avea spaga ascunsa prin cavouri, sa vi se urce-n cap, va meritati soarta!!! Ii cresteau lingourile de aur sub pomul din gradina lu’ tat’su, ai?! Eu cred ca acum s-a ajuns deja la „punctul zero” si ca romaniii cinstiti trebuie sa iasa in strada si sa-i dea jos pe criminalii care vor sa-i sufoce pe toti oamenii drepti si cinstiti din Romania!!!Deja vorba buna, luminitele si florile nu ajuta cu nimic in lupta impotriva infractorilor care deja casapesc tot ce a mai ramas in picioare in fata lor. sunt milioane de oameni care pleaca capul in fata catorva infractoti care au pus mana pe putere, dar chiar nimeni nu mai zice nimic?! Deja va calca in picioare!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here