Acasă News SONDAJ. PNL devine primul partid al ţării, PSD şi ALDE în cădere...

SONDAJ. PNL devine primul partid al ţării, PSD şi ALDE în cădere liberă, scor bun pentru USR-PLUS

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL la finalul lunii februarie și începutul lunii martie, liberalii depășesc cu aproape patru procente PSD în intenția de vot la europarlamentare, în contextul în care și prezența la vot ar crește substanțial față de scrutinul din 2014. Rezultatele sondajului sunt prezentate de Ludovic Orban în ședința Biroului Executiv al PNL, în care se stabilește lista pentru europarlamentare.

Astfel, potrivit sondajului, intenția de vot la alegerile europarlamentare ar fi următoarea:

PNL – 27,9%
PSD – 24,6%
USR-PLUS – 16%
ProRomânia – 6,7%
ALDE – 11,8%

Rezultatele sondajului indică o creștere a PNL cu peste patru procente din noiembrie 2018 până în martie 2019. În același timp, PSD a pierdut patru procente, iar ALDE – 2,6%.

Sondajul comandat de PNL mai arată și faptul că românii cred în proporție de 78% că direcția în care se îndreaptă țara este greșită și doar 16,3% cred că direcția este bună. Potrivit unor surse liberale, casa de sondare ar fi Novel Research.

CITIŢI ŞI:

Deputatul Florin Roman anunţă „REVENIREA” lui Rareş Bogdan în PNL!

Îl ameninţă Guşă pe Rareş Bogdan pentru candidatura pe listele PNL?! „Telenovela” pe care le-o promite telespectatorilor co-patronul postului TV

CARACATIŢA de lux a propagandei. Miliarde pompate în ziariştii şi patronii de presă arvuniţi de PSDragnea

Guşă, o nouă odă adresată mogulului fugar Sebastian Ghiţă: „A dovedit vitejie. Candidatura sa va influenţa votul la europarlamentare”

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

loading...

4 COMENTARII

  1. Cred ca procentul PNL este supraevaluat, procentul PSD usor diminuat, procentul PLUS-USR diminuat substantial.
    Marja de eroare probabil este +/-3%, asta lasa o plaja de 6% la dispozitia platitorului(PNL) sa jongleze cu comunicarea rezultatelor. Realitatea o stiu doar ei.
    Sa observam realitatea, de ce sa fi crescut PNL atat?

  2. Acest sondaj ne arata ca tot PSD si satelitii ALDE , pro-Romania , UDMR vor castiga alegerile! Poporul si opozitia nu au invatat nimic. S-ar putea sa scapam de Dragnea, in niciun caz de PSD. Orban si PNL viseaza cai verzi pe pereti! Nu ajungi la guvernare cu 27.9%, ori cu 43.9% cat au impreuna cu Alianta 2020. Decat sa se imbete cu apa rece, Orban sa isi mobilizeze primarii si membrii in teritoriu, primari care la alegerile parlamentare din 2016 au tradat la greu, inclusiv la Timisoara unde a castigat tot PSD. In Oltenia si in Moldova nu face nimeni diferenta intre PNL si PSD, sunt exact la fel si coexista de 30 de ani! Alianta2020 in Oltenia nici macar nu exista, in sensul ca nu a auzit nimeni de ea, prin Moldova s-au mai plimbat. Le recomand USR-Plus sa lase aerele de superioritate, pretentiile si sa bata la pas Oltenia si Moldova, nu doar orasele fanion din aceste regiuni, altfel tot in opozitie vor fi!

  3. esential e ca PNL, USR + PLUS inainte de a face orice sa foloseasca toate probele din acesti ani si sa scoata in afara legii mizeria numita PSD. Daca se poate si UDMR.

    Altfel, ei guverneaza si apare din nou cancerul PSD care sa ne duca iar in evul mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările