După Beuran, alt caz! O femeie a murit după ce-a aşteptat 16 ore pe holul spitalului din Constanţa! Ciuma Roşie omoară cu zile

1
1546
Sistemul creat de PSD a permis apariţia baronilor şi în Sănătate, iar rezultatul e ca în politică. Doar că aici costă vieţi...

PSD şi ALDE au garantat moartea pacienţilor prin dezastrul lăsat în sistemul sanitar. Cazul femeii moarte pe masa de operaţie a echipei lui Beuran, de la Spitalul Floreasca, e doar vârful aisbergului. Un nou caz a apărut la Constanţa, la fel de şocant.

O femeie de 70 de ani, din Constanţa, a murit după ce a fost lăsată să aştepte 16 ore pe un scaun, pe holul Urgenţei de la Spitalul Judeţean.

Femeia a ajuns la spital în 1 februarie, în jurul orei 7.00 dimineaţa, acuzând dureri în piept şi abdomen. Abia după 12 ore, femeia a fost luată şi i s-a făcut o electrocardiogramă (EKG), iar după alte patru ore a fost mutată pe un pat, relatează Mediafax.

După o oră de când a fost pusă în pat, bătrâna a murit în braţele fiului ei.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că în această cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul a făcut astăzi (luni – n.r.) plângere şi acuză că, sâmbătă, mama lui de 70 de ani a murit după ce a stat de la ora 7 până la ora 12 la urgenţe fără să fie tratată cum trebuie de cadrele medicale”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au declarat că fac şi ei o anchetă internă pentru a se stabili cine se face vinovat de decesul femeii.

„Din primele date reiese că pacienta a fost preluată pe cod verde în aproximativ 30 de minute de la prezentarea în Unitatea Primiri Urgenţe, i s-au recoltat analize, a făcut o serie de alte investigaţii amănunţite (radiografie pulmonară şi computer tomograf) şi a fost evaluată de către medicii de gardă (urgenţă, boli interne, cardiologie). Ulterior, starea clinică a pacientei s-a deteriorat, aceasta a fost mutată pe codul roşu dar, din păcate, eforturile medicilor din resuscitare au fost în afara resurselor terapeutice. Conducerea Spitalului a demarat o anchetă”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa.

Medicii şi poliţiştii aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili cauza decesului femeii de 70 de ani.

Fiul femeii care a aşteptat 16 ore la Urgenţe a depus o plângere penală la poliţie în care îi acuză pe medici că nu s-au îngrijit de starea mamei sale timp de o zi şi o noapte, timp în care bătrâna a fost lăsată să aştepte pe un scaun, în holul instituţiei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sri Lanka din casa lui Rareş Bogdan. „Bona noastră are o piele extrem de neagră. Copiii sunt foarte fericiţi”

* VIDEO. A apărut echipamentul de scufundare care permite respiraţia sub apă pe durată nelimitată

* De ce un „blat” PNL-PSD ar fi bun pentru România

* Descoperirea despre marele scriitor Gabriel García Márquez, laureat Nobel, devenit scenarist de film în „Castelul lui Dracula”

* De ce se goleşte România. „Acasă suntem străini în propria noastră ţară”. Aviz şi „orbilor” din cazul Ditrău-Sri Lanka!

* SONDAJ. Liberalii, de neoprit: PNL se apropie de 50%! Ascensiune şi pentru USR-PLUS. Partidele lui Ponta şi Tăriceanu se duc la vale

* „Cazul Ditrău” pe înțelesul tuturor. Imensa rușine adusă României de „patrioții” rasiști. Popa Biro e campionul barbariei

* Victorie împotriva urii! Patronii brutăriei din Ditrău îi înfruntă pe rasiști: „Am reanalizat decizia noastră. Rămânem alături de muncitorii noștri din Sri Lanka”

1 COMENTARIU

  1. Să te ferească Dumnezeu să te duci la vreun spital de stat ….in momentul când ai ajuns acolo trebuie neapărat să chemi și preotul….uite la noi e mai ușor ,in spital s-a amenajat o capelă !! .. lîngă urgențe ..da,da nu e poantă ,e o capelă ortodoxă română în care slujește un preot ..are program afișat pe ușă… trebuie doar să mai facă și un serviciu funerar și gata…. spitalul se găsește lîngă Brașov… într-un municipiu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here