DSP București, pusă sub comandament militar! Generalul medic Ionel Oprea, care a lichidat focarul Suceava, preia lupta cu epidemia în Capitală

1
7051

Autoritățile apelează din nou la comandă militară în lupta cu epidemia de coronavirus. În urma constatării că la DSP București e haos, iar serviciul este total depășit de situație, Guvernul a decis ca aici să fie numit șef generalul medic Ionel Oprea.

Ofițerul a fost chemat să gestioneze criza și astă-primăvară, după ce a explodat focarul la Spitalul din Suceava. Oprea a preluat comanda la Suceava, coordonând activitatea până când lucrurile au fost readuse la normal.

Decizia de a-l detașa pe generalul Ionel Oprea în fruntea Direcției de Sănătate Publică București i-a aparținut lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Misiunea medicului militar este de a face din nou funcțională instituția. În ultimele zile, numărul cazurilor în București a crescut foarte mult. Până acum, s-au înregistrat în Capitală 6.900 de infectări cu coronavirus.

Mai grav este că sunt foarte multe reclamații ale oamenilor că procedurile sunt greoaie, DSP-ul acționează târziu sau deloc și că organizarea este de așa natură încât pacienții sunt puși pe ultimul loc.

Acum o săptămână, în timpul unei emisiuni, în timp ce în studio se afla chiar Raed Arafat, cei de la Digi 24 au încercat timp de o jumătate de oră până au reușit să dea la telefon de cineva de la DSP București.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Incet, încet ne îndreptăm spre o dictatura militaro-medicala… asta-i singura ieșire spre liman… acum s-au convins și cei ce guvernează că sistemul medical românesc e de căcat…cu cadre medicale nepregătite, specializate numai în chirurgie estetică,cururi,buze, silicoane, …botox…!!!,. Suntem rușinea Europei,nu la numărul de infectați, Franța are de două ori mai multi,dar la sistemul de tratament care ne plasează undeva in zonă subsahariana…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here