Oreste lansează un Apel pentru salvarea României: „Dacă rezistăm, vom răzbi. Bunicii noștri au murit în munți și în închisorile comuniste, e rândul nostru să păstrăm lumina aprinsă!”

8
1418

Cazul Kovesi-Adina Florea este prea-plinul răbdării pentru multe dintre vocile societăţii civile. Exasperat de tupeul incredibil al puterii actuale, care a ajuns să folosească magistraţi împotriva magistraţilor, jurnalistul Oreste Teodorescu a publicat pe Facebook un mesaj de mobilizare. Atacul puterii PSD-ALDE la fosta şefă a DNA este pentru Oreste prilej de a lansa un apel de rezistenţă civică.

Apel pentru salvarea României!

Tot răul spre bine… până la urmă!

Zilele acestea vom vedea cu toții cum se aliniază manciurienii ciumei roșii, dușmanii din interior ai statului român! Vom avea imaginea limpede a putreziciunii politice și mediatice! Dacă rezistăm, vom răzbi și vom știi exact cu cine avem de-a face! Bunicii noștri au murit în munți și în închisorile comuniste, e rândul nostru să păstrăm lumina aprinsă!

8 COMENTARII

  1. Subscriu dle Oreste,dar sunt sceptic. De doi ani de zile nu am fost in stare să ieșim în stradă 2-3 milioane, să aruncăm la gunoi putregaiul,cancerul națiunii. Ați văzut vreun gest,la scară națională,de nesupunere civică,de grevă fiscală,o adevărată revoluție pașnică? Nimic. In tot acest timp,infractorii,pas cu pas, și-au pus în practică planul mafiot. Au pus stăpânire pe țară,pe suflete și raportează,triumfalist,am îndeplinit cincinalul in 2 ani și două luni. Și încă ceva,chiar daca nu vă place,nu mai este,de 4ani,dl.Basescu la Cotroceni. Restul sunt povești.

  2. Trebuie iesit in strada, nu incape indoiala!
    REVOLTA IMPOTRIVA PSD-ALDE CARE VOR TARA IESITA DIN UE PE CAI BOLSEVICE, NU PE CALEA VOINTEI MASELOR! AGENTII RUSI NE PRESEAZA SA SFIDAM EU SI PSD SE CONFORMEAZA! NU VREM ASTA. CODRUTA KOVESI ESTE SIMBOLUL NOSTRU. ORICINE POATE FI TRATAT CUM E TRATATA EA. PROTESTATI, OAMENI BUNI!!! NU LANCEZITI!!!

  3. Au mai facut apel si altii dar vad ca nu-i remarcati. Si chiar mai mult decit apel pe facebook din scaunul confortabil de acasa. Malin Bot face live din piata in momentul asta si organizeaza protest la Bruxel. Nu se face revolutie doar din fata calculatorului. Combate bine Oreste si-l simpatizez dar cred ca altii ca Malin Bot si nu numai fac concret mai mult si e nedrept sa nu-i remarcati.

  4. Oreste, apelul tau merge direct la sufletul romanului responsabil, dar se pare ca romanii si-au pierdut orice curaj si initiativa si au intrat in transa, sperand sa se trezeasca din visul rau fara sa faca nimic!!! Ca altfel nu inteleg cum nu reactioneaza la toate mizeriile pe care le fac penalii peste capul lor si al generatiilor urmatoare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here