VIDEO. Această lovitură este MAG-NI-FI-CĂ! Gael Monfils mai face o magie

0
1042

Francezul Gael Monfils (32 de ani, nr. 16 ATP) este unul dintre marii artiști ai tenisului. Chiar și atunci când pierde, el face spectacol, reușind lovituri memorabile. Așa s-a întâmplat luni, în primul tur al turneului de la Halle (Germania).

Gael Monfils a fost învins de compatriotul său Pierre-Hugues Herbert (28 de ani, nr. 43 ATP), scor 7-6, 6-4, dar a oferit lovitura meciului și a turneului. Depășit de un lob al lui Herbert, Monfils a ajuns mingea mult în afara terenului și, cu spatele la fileu, a trimis-o în terenul advers printr-o mângâiere fină. A fost un passing reușit, aplaudat de public, dar și de Herbert.

Lovitura magnifică a lui Gael Monfils

Gael Monfils ocupă locul 16 în clasamentul mondial, fiind primul francez din această ierarhie. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 6, în 2017. În cariera sa, Monfils a câștigat premii de peste 15 milioane de dolari.

CITIȚI ȘI:

* Simona Halep urcă în topul mondial al câştigurilor financiare din tenis. Numai în 2019 a încasat 2 milioane de dolari

Ziua de neînțeles a Simonei Halep. S-a prăbușit pe locul 8, învinsă de o puștoaică de 17 ani. Incredibilul 2-9, durerosul 0-7

Golgota Simonei Halep. Dacă nu ajunge în finală, iese din Top 5. Deși s-a calificat în turul 4, după Roland Garros poate fi și pe locul 12! Revine pe podium doar dacă triumfă din nou la Paris

Triumf epic al lui Liverpool în Champions League. Și revanșa „loser”-ului Jürgen Klopp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here