Acasă Lumea America VIDEO. Oprişan şi iubita, baroni de lux în Caraibe. Surprinşi lângă elicopter,...

VIDEO. Oprişan şi iubita, baroni de lux în Caraibe. Surprinşi lângă elicopter, în Republica Dominicană

Jurnaliştii de la CanCan l-au surprins pe baronul de Vrancea în sejur de lux, alături de iubita sa Larisa Maria Nădrag, pe plaiurile exotice ale Republicii Dominicane.

Oprişan este unul dintre cei mai vocali lideri PSD care pledează pentru salvarea corupţilor, prin amnistie şi graţiere. El a cerut public, de la tribuna Consiliului Naţional al PSD, ca ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi premierul Dăncilă să dea mai repede ordonanţa izbăvirii clanurilor penale.

Apetenţa sa pentru relaxarea departe de ţară este cu atât mai arogantă faţă de votanţii „social-democraţi” cu cât Oprişan a pozat mereu în apărător al „valorilor şi tradiţiilor româneşti”. Atât de mult le susţine încât uită instant de ele şi le lasă rapid la mii de kilometri în urmă, când vine vremea unui „relax” de lux.

Nu e singurul pesedist ahtiat după evadări exotice. Liviu Dragnea, şeful baronilor, adoră Oceanul Indian. De altfel, la ora asta nimeni nu ştie unde este şi mulţi speculează că a „tăiat-o” din nou spre Brazilia sau, de ce nu, în Maldive – locuri în care s-a simţit tare bine în trecut. Totuşi, rămas la butoanele gălăgiei politice, Codrin Ştefănescu a liniştit poporul sărac spunând că Dragnea n-a plecat din ţară. Încă…

Foto: captură cancan.ro

loading...

5 COMENTARII

  1. Nu era destul dezgustul pe care mi-l producea Dragnea care se tot afisa, lipiti, cu iubita, nu numai mie, multor oameni normali! Iaca si lt tomnatic pesedist are iubita! Asta e insurat, sau divortat?
    Oricum ar fi e batran si gras, mai mare scarba sa-si numeasca insotitoarea iubita!
    Cu cata nesimtire sa expuna Dragnea poze cu una cu 30 de ani mai tanara, lipiti in pozitii tandre, nepotrivite unui bunic, si mai are tupeul sa pretinda sa devin presedinte, iar concubina prima doamna!
    Daca 10% din romani ii mai voteaza pe stricatlii astia, inseamna ca si poporul s-a stricat!
    Ei, BOR, de ce ai tacut? De ce nu dai preotilor sarcina sa predice in biserici impotreva concubinajului si a dezmatului?

  2. Lasă domnule fetele în pace să se bucure și ele de un prezentabil manechin! De la Vrancea în sus începe curvăsăria națională. Aștea-s urmașii Vrâncioaei! N-ai ce face. Sunt curve genetice!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările