„Domnule ministru, raportăm: ne cade tavanul în cap!” S-a prăbușit tavanul în Secția 3 de Poliție din București. Se așteaptă de un an ștampilele pe actele pentru renovarea clădirii

2
351
Tavanul Secției 3 Poliție a căzut peste birou

Părți din tavanul Secției 3 de Poliție din București s-au prăbușit miercuri peste birouri. Imagini de la fața locului au fost date publicității de sindicatul Europol, care l-a ironizat pe ministrul de Interne, Lucian Bode – proaspăt pus de premierul Florin Cîțu interimar și la Ministerul Justiției.

Incidentul de la Secția 3 nu s-a lăsat cu victime din simplul motiv că tavanul s-a prăbușit, norocos, pe timpul nopții, când acolo nu era nimeni. Sindicaliștii au comentat: “Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră. Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor“.

Poliția Capitalei a dat, la rându-i, un comunicat din care rezultă că sediul Secției 3 era prevăzut încă de anul trecut pentru renovare, dar “se află în proces de avizare” – adică așteaptă să fie gata hârtiile. Între timp, s-a ajuns la concluzia că ar fi bine să se închirieze altă clădire pentru secția respectivă.

Comunicatul Poliției Capitalei după ce a căzut tavanul în Secția 3

Sediul Secției 3 Poliție este în proiect de modernizare prin BIRD.

S-a efectuat deja expertiza tehnică și studiul de fezabilitate, în anul 2020. Ulterior a fost depus la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea obținerii avizelor necesare. Direcția de Cultură a solicitat completarea studiului de fezabilitate cu un studiu istoric, având în vedere vechimea clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție.

Studiul istoric a fost elaborat în acest an, documentația în vederea obținerii avizelor fiind deja depusă la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea analizării și avizării documentației.

După avizare, în funcție de fondurile financiare alocate, se va derula procedura de achiziție proiectare și execuție.

Pentru funcționarea, o scurtă perioadă de timp, în sediul subunității, din dimineața de 02.09., se execută anumite lucrări de reparații curente.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespunda cerințelor funcționale pentru secția de poliție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul Cîțu e condamnat! Decizia USR-PLUS de la miezul nopții: va susține o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului din care face parte!

* Dan Barna: „Florin Cîțu nu poate conduce nimic. E mai rău decât Dragnea. Ia decizii noaptea ca hoții. Trebuie să plece!”

* VIDEO. Al doilea ministru USR-PLUS dat afară din guvern de premierul Cîțu: Stelian Ion de la Justiție! Război total, coaliția e în aer

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

* Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

* Senatorul Bodog (PSD), trimis în judecată de DNA. Ca ministru, a falsificat semnături pentru ca o consilieră a sa să ia leafă de la stat fără a trece pe la serviciu

* Se strânge lațul: Nicușor Dan anunță audit la achizițiile imobiliare făcute de Firea. „Acolo a fost cea mai mare sursă de corupție în Primărie”

* A dispărut un dosar cu probe esențiale în procesul beizadelei Victoraș Micula!

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

2 COMENTARII

  1. Iar CARAGHIOSUL (!!!) de Cățu îl vrea ministru-INTERIMAR la Justiție peee… actualul ministru de Interne, CARAGHIOSUL-CARAGHIOȘILOR (!!!!!) de Bode: asta-iii… „BOMBOANA-de-pe-COLIVA” Cîțului!

    • Astaaa…, dejaaa…, cam începe să semene aaa… BĂTAIE-de-JOC (la adresa… POPORULUI ROMÂN, inclusiv la adresa… ELECTORATULUI-PROPRIU AL P.N.L.!), daaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here