Dana Gârbovan, judecătoarea anti-justiție, e pe cale să-și ia țeapa vieții: nici magistrat, nici ministru!

8
7254

Judecătoarea Dana Gârbovan și-a depus luni demisia din magistratură, ca urmare a nominalizării sale de către PSD pentru funcția de ministru al Justiției. Secția pentru judecători a CSM i-a aprobat demisia, dar Gârbovan nu are nicio garanție că președintele Iohannis o va numi ministru. Dimpotrivă!

„Azi, 26 august 2019, la ora 9.00, am înregistrat la Secția pentru judecători a CSM solicitarea de a se lua act de demisia mea din magistratură. În toată activitatea de judecător am spus ceea ce am crezut și am crezut în ceea ce spun, chiar dacă nu era pe placul unei majorități de moment. Odată ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justiției, mi se pare firesc să îmi dau demisia din magistratură, pentru că procedura efectivă de numire să poată fi inițiată”, a precizat Dana Gârbovan pe Facebook.

Membrii Secției pentru judecători din CSM s-au întrunit luni într-o ședință de urgență și au aprobat eliberarea din funcție, prin demisie, a judecătoarei Dana Gârbovan.

Dovada demisiei din magistratură a Danei Gârbovan va fi trimisă președintelui Klaus Iohannis, pentru emiterea decretului în acest sens.

Vineri, după ședința conducerii PSD, Viorica Dăncilă a anunțat, surprinzător, remanierea ministrului Justiției, Ana Birchall, și înlocuirea acesteia cu Dana Gârbovan. A fost rezultatul reztaurației agresive a „aripii Dragnea” din PSD, cea care încearcă îngenuncherea Justiției și un regim privilegiat pentru marii infractori.

Klaus Iohannis are obligația morală de a respinge nominalizarea Danei Gârbovan – judecătoarea pro-Ordonanța 13 – la funcția de ministru al Justiției.

Dacă Iohannis va lua decizia corectă, Gârbovan va lua o mare țeapă: nu va mai fi nici judecător, nici ministru! Va putea, în schimb, să se înscrie într-unul dintre partidele anti-justiție, PSD sau ALDE.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

* Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

8 COMENTARII

 1. Această obraznică matracucă Gârbovan Dana, exponenta infractorilor din PSD şi a tupeului şi nesimţirii PSD-iste, totodată fiind şi promotoarea unor acţiuni antijustiţie, se vrea ministru al Justiţiei pentru a-şi desăvârşi obiectivul de distrugere totală a Justiţiei din România! Sper ca domnul Preşedinte al României KW Iohannis să respingă hotărât propunerea ruşinoasă făcută de organizaţia infracţională criminală PSD prin prim-proasta României Dănciloaia pentru a nu-şi periclita al doilea mandat ce se întrevede la orizontul alegerilor prezidenţiale şi a nu da posibilitatea organizaţiei infracţionale criminale PSD de a distruge total sistemul Justiţiei româneşti prin obraznica matracucă PSD-istă Gârbovan Dana.

 2. Cei din partidul lui DANCILA sa înțeleagă dacă mai minte ca PSD anul viitor , romanii la alegeți ii va trimite cu siguranța in opoziție , pentru ca acolo le este locul. Intr-o democrație autentica , acest PSD nici nu mai era pe scena politica, dar din inerție și pe baza unorminciuni pe care le tot da in spațiul public probabil ca anul viitor se BOR menține pe palierul de 20/22% și cam atât.
  Romanii s-au saturat ca acest partid sa acapareze toate instituțiile statului pentru mizeriile pe care nu le tot da in societate. Au politizat tot ce înseamnă viața democratica din România, niște inculți și analfabeți cu toții!!!!
  Sa plecați odată de la guvernare și sa va duceți acolo unde va este locul la lada de gunoi a istoriei!!!

  • Exact la ghena trebuie sa ajunga psd, nu in viitoarea opozitie, BOICOT TOTAL LISTE PSD! Ziceam si alde, dar scarbele din alde se strecoara in pro romania, s-ar putea sa mai scoata de un mandat, doua, dar psd trebuie sa dispara.

 3. Cei din partidul lui DANCILA sa înțeleagă dacă mai minte ca PSD anul viitor , romanii la alegeți ii va trimite cu siguranța in opoziție , pentru ca acolo le este locul. Intr-o democrație autentica , acest PSD nici nu mai era pe scena politica, dar din inerție și pe baza unorminciuni pe care le tot da in spațiul public probabil ca anul viitor se BOR menține pe palierul de 20/22% și cam atât.
  Romanii s-au saturat ca acest partid sa acapareze toate instituțiile statului pentru mizeriile pe care nu le tot da in societate. Au politizat tot ce înseamnă viața democratica din România, niște inculți și analfabeți cu toții!!!!
  Sa plecați odată de la guvernare și sa va duceți acolo unde va este locul la lada de gunoi a istoriei!!!

 4. N-are nici-o problema, JAPIȚA de Dana Gârbovan: a fost nevoita sa-si dea demisia, azi, pentru a-i lua lui Iohannis, la RESPINGEREA nominalizarii, argumentul CONSTITUTIONAL (dar, SLAVA-DOMNULUI,… RAMAN DESTULE ALTELE, in cadrul legal, de competenta si apreciere, al Presedintelui !), insa, dupa ce o va flitui seful Statului, va fi… reprimita urgent in magistratura, cu repunerea imediata pe functia parasita, atata timp cat C.S.M. si sectia sa de judecatori sunt, din pacate, sub comanda efectiva a NENOROCITEI de Lia Savonea !

 5. Broasca mică cât un ou
  Au văzut păscând un bou
  Și mirându-se prea tare
  De-o făptură atât de mare
  Cugeta c-ar fi noroc
  Ș-a familiei laudă, dacă
  Ar putea să se prefacă
  Din mic, mare dobitoc.
  Deci d-ambiție s-aprinde,
  Mereu s-umflă, se întinde
  Ș-apoi zice: Sorioară,
  Nu-s ca boul, buneoară?
  Dar aceasta i-au zis: Ba!
  Broasca urmând a se umfla,
  Zis-au iar: En vezi, lelică!
  Soro,-ți spun că ești tot mică!
  Oare acuma l-am agiuns?
  Încă nu, i s-au răspuns.
  Broasc-atunci s-au mai umflat
  Foarte așa… cât au crăpat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here