marți, mai 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaDin putinistul Ivan Muhanov a mai rămas doar sperma congelată. Înrolat voluntar,...

Din putinistul Ivan Muhanov a mai rămas doar sperma congelată. Înrolat voluntar, Ivan a pierit în Ucraina, dar va putea avea urmași

-

În Rusia teroristă se petrec fapte incredibile. Mulți invadatori ruși merg pe front cu gândul că s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată vii acasă. De aceea, ei au recurs la o metodă inedită pentru a putea avea o familie post-mortem. Și-au congelat sperma, înainte de înrolarea în „operațiunea militară specială” a lui Putin, sperând că soțiile lor o vor folosi la fertilizarea in vitro.

„Denazificatorii” au luat practic cu asalt Institutul Clinic de Medicină Reproductivă, care le oferise la un moment dat posibilitatea să-și conserve în mod gratuit biomaterialul. Apoi însă, după ce numărul de cereri a explodat, acțiunea s-a întrerupt, scrie site-ul rusesc Ekaterinburg online (E1.ru), care a publicat informația.

Ekaterinburg online: „După anunțul mobilizării parțiale, mulți locuitori din Ekaterinburg au decis să-și înghețe sperma. Cererea pentru acest serviciu a crescut de 30 de ori. Institutul Clinic de Medicină Reproductivă a oferit bărbaților posibilitatea să-și înghețe și să-și depună biomaterialul gratuit timp de trei ani. Acțiunea era planificată să se desfășoare până la sfârșitul anului, dar în scurt timp aproape că nu mai erau locuri”.

„Vanecika a visat mereu la un copil. Am reușit să înghețăm embrionii” 

Situația nu se limitează doar la zona Ekaterinburg. Este prezentat, de pildă, cazul concret al „cmobikului” Ivan Muhanov din orașul Krasnoufimsk, regiunea Sverdlovsk. Acesta s-ar fi oferit voluntar pentru războiul din Ucraina, fiind înregimentat pe 18 octombrie într-un batalion de cazaci. Era căsătorit, dar fără copii, așa că a recurs la crioconservare.

- Advertisement -

Soția ocupantului, Ekaterina, povestește: „Vanecika a visat mereu la un copil. Am reușit să înghețăm embrionii, ne pregăteam pentru fertilizarea in vitro. El a spus: «Lasă-mă să mă întorc, iar tu să mă întâmpini cu burta». Aș dori foarte mult să mi se întâmple și să avem un copil. Nu a servit niciodată în armată. Nu a fost luat, pentru că este orfan. Și era foarte îngrijorat de asta, pentru că voia să fie ca tatăl lui. Tatăl lui era parașutist. În 2014, Vanecika a încercat să meargă acolo, dar nu l-au luat. Când a fost anunțată o operațiune specială, el nu a ezitat să meargă la biroul de înregistrare și înrolare militară, dar a fost din nou refuzat. I-a scris o scrisoare lui Kadîrov, dar a venit și refuzul. Apoi s-a alăturat cazacilor și s-a oferit voluntar”.

Ivan Muhanov a pierit la data de 12 noiembrie, în timpul unor bombardamente efectuate de ucraineni asupra localității Makiivka din autoproclamata Republică Populară Donețk, anunță și blogger-ul militar Necro Mancer pe Twitter. A fost înmormântat abia pe 3 decembrie, în urbea lui natală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Motivul pentru care Putin ar fi ordonat lichidarea ministrului de Externe din Belarus: „Makei a dat garanții Occidentului, în numele lui Lukașenko, în legătură cu expulzarea prizonierilor politici spre Europa”

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* George Simion preia narativul rusesc și cere să lăsăm Moldova să moară de frig și foame: „România nu mai trebuie să finanțeze Guvernul de la Chișinău nici măcar cu un leu!”

* 83 de ani de la începutul Războiului de Iarnă: cum a atacat Rusia sovietică Finlanda fără declarație de război, pentru că nu-i cedase 10% din teritoriu. Rușii au bombardat mai întâi orașul Helsinki

* Japonia își face harakiri la penalty-uri: 3 ratate din 4 executate! Croația trage la indigo „optimea” din 2018

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -