duminică, aprilie 21, 2024
AcasăNewsDezvăluirile unui deputat: "AUR are fermă de troli, cu roboței care răspund...

Dezvăluirile unui deputat: „AUR are fermă de troli, cu roboței care răspund automat. Plus o rețea de site-uri de propagandă”

-

Un fost deputat AUR, Ciprian Ciubuc, a făcut dezvăluiri importante din „bucătăria” partidului rusofil, extremist și anti-occidental condus George Simion.  Într-un interviu acordat site-ului Ziare.com, Ciubuc a vorbit, în premieră la cest nivel, despre ferma de troli din spatele AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este la un pas de implozie, după ce în ultima vreme numeroși membri au fost dați afară ori au demisionat din partid. Majoritatea celor plecați îi aduc acuzații grave președintelui partidului, George Simion. Deputatul Ciprian Ciubuc fce dezvăluiri importante, într-un interviu necruțător.

Acuzațiile deputatului Ciprian Ciubuc

„În loc să plătim către presa liberă, noi plăteam lui Marius Lulea. O gaură în partid de 15.000 de euro”

 • „În spatele mașinăriei AUR există o fermă de troli și programe de zeci de mii de euro, plătite pentru roboței care răspund automat.”
 • „Mai mult de atât, AUR are o rețea de site-uri de propagandă a partidului, inclusiv pro și anti-AUR, pentru a ține în primele știri activitățile lui Simion și AUR.”
 • „Practic, toate aceste contracte cu presa… în loc să plătim către presa liberă, noi plăteam lui Marius Lulea (fondator AUR, primul președinte „în acte” al acestuia, aflat și în prezent în conducerea acestuia – n. red.). Și atunci noi am contestat să mai plătim aceste sume, automat făcând o gaură în partid de 15.000 de euro. Fiecare deputat plăteam între 1.000 și 2.000 de euro lunar pentru cheltuielile partidului.”

Doamna „cenzor” cu 2.500 de euro pe lună

 • „Sunt două secretare angajate la deputați, care conduc partidul – nu au studii superioare. Sunt patru oameni în biroul de conducere care nu au studii superioare și nici măcar liceul nu știu dacă l-au terminat. Au fost aleși în biroul de conducere tocmai pentru a putea influența votul din conducerea partidului. Niște marionete.”
 • „De atunci, mesajul AUR a fost schimbat, pentru că la conducere au venit tot felul de «specialiști». Vă dau un exemplu. Purtătorul de cuvânt Mircea Gheorghescu fiind compromis cu acea doză infimă de marijuana, la conducere i-a luat imediat locul o doamnă, care a interzis tuturor parlamentarilor să apară în presă. Deci, toate mesajele deputaților au fost controlate din luna mai 2021 și au fost agreați doar câțiva care să fie comunicatori AUR. Deci, noi trebuie să ne cerem voia de la o angajată care primea un salariu inițial de 6.000 de lei, iar apoi de 2.500 de euro, care venise după alegeri.”

„La conducerea partidului au apărut tot felul de dubioși”

 • „Toate deciziile partidului se iau în afara partidului. Iar acest lucru ne-a întărit convingerea că AUR este o construcție artificială, gândită de păpușarii din spate, generali SIE, unii în rezervă, unii activi.”
 • „Toate deciziile pe care le-am luat până la alegeri au fost bune, s-a ținut cont de noi, iar imediat după alegeri totul s-a schimbat. În ultimele luni, mesajul AUR a fost schimbat. De ce? La conducerea partidului au apărut tot felul de oameni dubioși, consultanți, care nu au fost prezenți până pe 6 decembrie. Iar pe aceste denigrări că partidul ar fi extremist, s-a deformat mesajul AUR.”
 • „George Simion, la presiunea a două camere de vederi, a chemat toți deputații în biroul său în Parlament, eu fiind secretar, și i-a obligat să semneze modificarea Statutului «unu la unu», fără a fi dezbătut Statutul nou și fără a fi prezentate modificările în noul Statut. Ni s-a cerut să semnăm trei acte. Primul, că suntem de acord cu Congresul de pe 27 martie și că am fost prezenți la această ședință a CNC. Al doilea, că suntem de acord cu modificările Statutului. Și al treilea, că suntem de acord ca el să fie președintele partidului.”
 • „George Simion a fost șocat atunci când Dănuț Aelenei, un candidat fără șanse, a decis să-l contracandideze. Era foarte nervos și a făcut presiuni asupra acestuia să renunțe.”

„Acest Congres a fost o mânăreală”

 • Ciprian Ciubuc

  „Claudiu Târziu a avut tot timpul contre cu George Simion, pentru că George Simion nu a ținut cont de calitatea de co-președinte a lui Târziu. Dacă vă amintiți scandalul din ianuarie cu Călin Georgescu, decizia de a-l lua lângă noi i-a aparținut exclusiv lui George Simion. Obiectivul lui George Simion a fost să-l neutralizeze pe Călin Georgescu, mai ales atunci când și-a anunțat candidatura la Președinția României. A considerat că în momentul în care-l aduce pe Călin Georgescu lângă noi, el nu va mai candida sau va avea mai multe șanse să-l contracareze. Iar atunci Călin Georgescu a fost compromis cu acele declarații controversate, cu părerea domniei sale vizavi de politica anilor ’40. Atunci s-a renunțat la Călin Georgescu fără vreo explicație, fără a se ține cont de părerile lui Claudiu Târziu și ale apropiaților săi.”

 • „Din punctul meu de vedere, Congresul a fost organizat nedemocratic. Mai mult decât atât, toate plicurile trimise în teritoriu cu delegații au fost modificate cu două zile înainte de Congres. Eu personal nu am fost lăsat să votez pe motiv că nu mi-am plătit cotizația în februarie și martie. Mai mult, Simion a avut la Congres pază și nu a fost lăsat să intre nici presa. Au fost mai mulți deputați nemulțumiți și i-a fost frică că va fi scandal. Toate aceste lucruri au arătat că Congresul a fost o mânăreală. Mai mult, delegații au fost schimbați, iar criteriile de selecție nu au fost statutare. S-au trezit oameni care au venit la Congres și nu au fost lăsați să voteze. Au fost aleși în funcții de conducere oameni care nu întruneau vechimea de un an de zile în partid. De exemplu, Valeriu Munteanu, care este vicepreședinte AUR, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova și fost ministru al Mediului, a semnat adeziunea în iunie 2021. În CNC au fost aleși oameni care nu aveau nici măcar adeziunea semnată. Toate aceste lucruri le-am contestat. Pentru ei a fost un succes acest Congres, pentru noi a fost o mânăreală.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un „locotenent” al lui Miron Cozma, anchetat pentru mineriada din 13-15 iunie 1990, e finanțat de Guvernul PSD-PNL, la Chicago! Anul trecut i-au fost alături ambasadorul Muraru și consulul Trifan

* Echipa lui Iohannis a contribuit direct la odiosul proiect de reînviere a Securității! SIE: „Variantele de lucru ale legilor securității sunt rezultatul consultărilor cu Administrația Prezidențială și SGG“

* Lista celor 10 parlamentari (din 79) care pleacă de la USR la REPER-ul lui Cioloș: 8 deputați și 2 senatori. Au „dezertat” și 5 din cei 8 europarlamentari

* Sfârșitul imposturii: Cornel Dinu rămâne fără certificatul de revoluționar, obținut pentru „meritul” de a fi avut grijă de Nina Iliescu și de a fi lucrat în echipa de dezinformare a lui Dan Marțian, în TVR

* Digi 24 l-a scos din grilă pe Cristian Tudor Popescu. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24” / „Diagnosticele puse au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”

* VIDEO. Podul prăbușit în Neamț, pe moșia baronului Arsene, a fost „reabilitat” acum 6 luni, cu bani PNDL, de firma unui fost consilier PSD

* Dezvăluirile lui Câcău (șef de filială județeană AUR, demisionar): „George Simion a organizat petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie” / „Dictator”, „fariseism grotesc”, „limbaj vulgar”, „comportament violent”

* VIDEO. Cristoiu și Turcescu întețesc propaganda pro-Putin: „Aceste sancțiuni sunt îngrijorătoare, automate, orice-ar face Rusia” / „Occidentului i-a trebuit acest război mai mult decât lui Putin” / Pentru încheierea războiului, Ucraina ar trebui să cedeze teritorii Rusiei

* Ministrul Apărării din Ucraina: „Vom porni să ne eliberăm teritoriile ocupate. Toate! Inclusiv Crimeea”

* Presa ucraineană se încurajează: Putin ar fi intrat în comă, după o operație nereușită, și s-ar afla la terapie intensivă! Sosia sa îi va ține locul în aparițiile publice

* Medvedev recidivează: „Cine spune că în doi ani Ucraina va mai exista pe hartă?”. Tocmai spusese că nu va avea odihnă până nu va extermina poporul vecin

* „Știi ce am mâncat azi? Un câine!” / „Oh, mi se face rău!”

* Kasparov dă alarma: Navalnîi a dispărut din închisoarea KGB unde era ținut de Putin! „E posibil să fi fost dus într-un lagăr chiar mai îngrozitor”

* Generalul Wesley Clark: „Alianța NATO însăși va fi în pericol dacă Ucraina nu va primi sprijin deplin pentru a-l respinge pe Putin”

* Armata ucraineană îi vânează pe trădătorii care trec de partea lui Putin. A mai lichidat trei în Donbass: un comandant și doi locotenenți

* Un Munte Negru pentru fotbalul românesc: 0-5 cu echipa unei țări cu o populație cât un sfert din București! 1-6 în 10 zile – atât poate o federație-de-șobolani

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Ușor de verificat.
  Scrieti-i ceva pe cont lui Simion.
  În maxim o oră veți primi răspuns pe messengerul FB.
  Și de bine și de rău.
  Răspunsul nu are legătură cu ce spuneți.
  Ba vă invită și la nuntă cică.
  Îți recomandă diverse.
  Răspunsurile sunt automate.
  Prostimea crede că îi bagă în seamă.
  De la început au mers pe troli și boți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -