Demisia misterioasă a Mădălinei Dobrovolschi de la Cotroceni. Câteva rânduri care nu spun nimic

3
6091

Mădălina Dobrovolschi a demisionat joi, 19 decembrie, din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, după ce a ocupat această funcție timp de trei ani.

A fost o demisie subită, neexplicată de Președinție și expediată de demisionară în câteva rânduri, pe profilul său de Facebook:

„Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”.

Abordată de agenția Mediafax, Mădălina Dobrovolschi a repetat aproape la virgul textul ce suna a comunicat. Nicio vorbă în plus. Nicio explicație care să lămurească motivele acestei demizii neașteptate.

Mădălina Dobrovolschi a fost numită purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis în august 2016.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, ea a fost jurnalist, moderatoarea unei emisiuni în prime-time la B1 TV, după ce trecuse și pe la Antena 3. Se numea Mădălina Pușcalău, pentru că încă nu se căsătorise.

Înaintea finalei prezidențiale din 2014, ea a moderat, la B1 TV, una dintre cele două confruntări electorale dintre favoritul Victor Ponta și outsiderul Klaus Iohannis (cealaltă având loc la Realitatea TV).

Ulterior, Mădălina Pușcalău s-a căsătorit cu Emil Dobrovolschi, pilot de elită al companiei Tarom.

Emil și Mădălina Dobrovolschi

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Din mormânt, Corneliu Coposu îl acuză pe Iliescu: „Lupta cu teroriștii, o oribilă înscenare”!

* Mafia profesorilor de la Universitatea Spiru Haret, anchetată de procurorii DIICOT

3 COMENTARII

  1. O fi intrebat-o cineva cine a obligat-o sa vina din concediul maternal sa anunte remiterea din functie a LCK ca Presedintele se tot gandea unde pierduse CCR LEGALITATEA cand a judecat doar necesitatile si baza CONSTITUTIONALA in care a ordonat remiterea ca art 134 alin (1) zice altceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here