Premieră: interviuri AUDIO pe Ziaristii.com! „Interviurile Danei Potorac” debutează vineri, cu Andrea Chiș de la CSM

2
560
Dana Potorac

Platforma Ziaristii.com se dezvoltă și în direcția audio-video. Acest sfârșit de an aduce o noutate care va deveni obișnuință: „Interviurile Danei Potorac”, pe care le veți putea asculta săptămânal.

Începând de vineri, 20 decembrie, jurnalista Dana Potorac se va alătura echipei Ziaristii.com cu un nou proiect media al site-ului nostru.

„Interviurile Danei Potorac” vor fi difuzate în format audio și vor putea fi ascultate săptămânal.

Originară din Galați, Dana Potorac are o experiență în audio-vizual de peste 15 ani. În tot acest timp a intervievat personalități importante din mai toate domeniile: politică, justiție, economie, jurnalism, mediu academic, cultură, administrație etc.

Este un jurnalist responsabil, care-și alege cu grijă invitații și își pregătește minuțios interviurile. Întrebările Danei Potorac, prin însăși selecția lor, conțin și o doză de atitudine, pentru că jurnalista nu este o simplă purtătoare de microfon, ci știe să facă diferența dintre bine și rău, dintre adevăr și minciună, dintre onestitate și rea-credință.

Dana Potorac este un jurnalist intransigent, echilibrat, echidistant și onest, dar când e vorba de adevăr și sinceritate, n-are mamă, n-are tată!

Așadar, de vineri, nu ratați interviurile noii noastre colege, Dana Potorac!

2 COMENTARII

  1. Ma bucur de alegerea facuta pentru Ziaristii ce priveste inoirea modului de a face jurnalism ,inteviurile in direct cu invitatii care imi doresc sa fie itodeauna din partea adminisrativa a tarii sa i se trnsmita cetateanului ceia ce el nu poate vedea si auzi si ar dori sa le afle .Asi dori un jurnalism care sa se ocupe mult de partile neglijate .de administratie cum ar fi spitale ,scoli ,crese ,transportul feroviar ,caminile de dizabili ,strazi ,apa , metanul in cazurile rurale ,gospodaria apelor si raurilor care este o mizerie a Romaniei devenind refugiu pentru gunoaie si distrugeri la inundatii.Multumesc si va doresc sa aveti curajul celor de la BBC .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here