Delirul rusofilului Iulian Capsali: bucurie prost mascată la moartea unui consilier USR, pusă pe seama vaccinării! Pe 1 ianuarie anunțase că avioanele „dau cu ceva” ca să răcim

4
1778
Propaganda conspiraționistă a început în forță anul 2023 în România

Propaganda rusă își intensifică acțiunile în România, iar rețelele sale profită de fiecare prilej pentru a amplifica anxietatea, disensiunile și neîncrederea în rândurile populației. Rusofilul Iulian Capsali, autointitulat „conspiraționist”, mitraliază pur și simplu cu grozăvii și teorii care mai de care mai abracadabrante, niciuna susținută de vreo dovadă, dar toate în siajul temelor lansate de propaganda putinistă.

Într-un mesaj clocotind de ură și de o satisfacție foarte prost mascată sub un ipocrit îndemn la iertare creștinească, Iulian Capsali anunță marți dimineață că „mor tinerii vaccinați”. Toate detaliile sunt alese cu grijă pentru a susține linia conspiraționistă și a alimenta ura segmentului de populație capturat de extremiști: e vorba despre un intelectual (arhitect), consilier USR (deci „sexo-marxist”, „globalist”, „sluga Ocultei” etc), care se vaccinase anti-covid și care s-a stins din cauza cancerului. Odată bifate toate rubricile din punctajul standard, Capsali defulează cu ură: bietul om era „adept al măsurilor dure, de nazism vaccinist”, „îi mulțumise lui Gheorghiță” (coordonatorul campaniei de vaccinare în România).

Una din temele previzibile ale propagandei rusești după pandemie – orice om care se îmbolnăvește sau moare în condiții mai puțin obișnuite e trecut pe seama vaccinării

După ce el însuși a plesnit de satisfacție în primele rânduri, Iulian Capsali – care se pretinde mare credincios – îi avertizează pe comentatori că le va șterge mesajele dacă arată „entuziasm”, bolborosind ceva despre „pierderea totală a umanității”.

În ultimele luni, una din preocupările propagandei rusești a fost pândirea unor oameni care decedează din diverse motive și legarea lor de vaccinarea anti-Covid. Astfel de decese, inclusiv cele subite în cazul unor tineri, au avut loc tot timpul, dar acum deosebirea e că propaganda conspiraționistă le leagă invariabil de vaccinare.

Cu două zile în urmă, chiar pe 1 ianuarie, același Capsali decreta că „nu se poate să nu existe o corelație între intensificarea rețelelor lăsate de avioane în atmosferă și faptul că virozele revin imediat după ce pare că se vindecă”. Delirul e total, individul reia o temă infantilă, care ar fi de râs dacă n-ar prinde la atât de mulți oameni trecuți prin școală ca gâsca prin apă. E vorba de o teorie a conspirației conform căreia Oculta Mondială „dă cu ceva” – aici, versiunile diferă în funcție de nivelul fiecăruia, unii spun că e vorba de chimicale, alții de agenți patogeni, Capsali le combină și spune ba că sunt „metale grele”, ba insinuează că ar fi virusuri – ca să omoare oamenii.

Pentru Capsali, totul e clar, toată lumea e pe mână cu toată lumea, Guvernele sunt cumpărate de Ocultă, bineînțeles că și personalul din industria aviatică e cumpărat, așa cum în pandemie oamenii de știință, personalul medical, presa, politicienii și mulți alții au fost și ei cumpărați.

Iulian Capsali

Texte pline de fracturi logice, cu legături năucitoare între subiecte separate – o șaorma cu de toate care strânge peste 1.300 de aprecieri și sute de distribuiri

După ce decretează că e clară legătura între dârele lăsate de avioane pe ce și sezonul virozelor, rusofilul aruncă în ciorbă și ultimul ingredient: e „absolut criminal să umpli cerul cu metale grele” sub pretextul că lupți împtriva încălzirii planetei! Ultima legătură e pur și simplu năucitoare, postarea având atâtea fracturi logice încât pare scrisă de cineva la beție. Și totuși, a strâns 1.300 de aprecieri, 377 de comentarii și 353 de distribuiri.

Povestea dârelor lăsate pe cer de avioane a fost considerată multă vreme prea gogonată și ridicolă de specialiști pentru a fi explicată, deoarece nu doar că e la mintea cocoșului, dar orice om trecut prin școală îi cunoaște explicația științifică. Avioanele zboară cu viteză uriașă la o înălțime foarte mare, unde aerul este extrem de rece (cu cât altitudinea este mai mare, cu atât scade temperatura). Frecarea corpului aeronavelor cu aerul produce condens, care înseamnă, de fapt, acei „norișori” sub formă de dâră pe care-i vedem pe cer.

În mod surprinzător, un mare număr de oameni nu înțeleg acest fenomen simplu, căzând pradă escrocilor și manipulatorilor.

Mesajele cu care și-a început rusofilul Iulian Capsali anul 2023

1 ianuarie: „DA, SUNT „CONSPIRAȚIONIST”

Nu se poate să nu existe o corelație între intensificarea rețelelor lăsate de avioane în atmosferă din ultimele luni și faptul că virozele revin imediat după ce pare că se vindecă, cu o tuse ce te rupe. INCLUSIV LA TINERI, care au un răspuns imun mult mai puternic.
În plus, prietenii mei care s-au testat cu aparatele de biorezonanță (inventate pentru cosmonauți acum 50 de ani) au constatat creșterea cantității de metale grele din corp, mai ales mercur (Hg) și plumb (Pb).

E o problemă care nu ține doar de România, evident.

Dar poate să ne dea cineva NIȘTE RĂSPUNSURI? Cum se poate face asta fără complicitatea guvernelor? – pe care am văzut-o cum funcționează în plandemie. Tot în calitatea mea de „conspiraționist”.

Mi se pare absolut criminal să umpli cerul de metale grele, sub pretextul „luptei împotriva încălzirii planetei”. De fapt, blestemații ăștia demonici luptă împotriva Vieții, deci împotriva lui Dumnezeu!“.

3 ianuarie: „MOR TINERII VACCINAȚI

Un tânăr arhitect, consilier USR, adept al măsurilor dure, de nazism vaccinist, a plecat din această lume la 25 de ani, în urma unui cancer galopant.

După doza a treia, îi mulțumise lui Gheorghiță.

Dumnezeu să-l ierte!

PS Voi șterge instantaneu orice manifestare de entuziasm de tipul „bine că a crăpat” și alte asemenea „gingășii”, care nu pot demonstra decât o pierdere totală a umanității din partea celor care NU s-au vaccinat. Să demonstrăm empatie, indiferent dacă bietul copil era rătăcit și susținea o oroare medicală. A plătit în mod foarte clar, e suficient. Să aprindem o lumânare pentru sufletul lui și gata, nu trebuie să ne bucurăm drăcește. Asta dacă mai purtăm o lumină creștină în suflet de oameni botezați în numele Sfintei Treimi.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Regimul Iohannis-PSD intră „la rupere”: de la 1 ianuarie, scumpiri masive la carburanți, rate bancare, RCA, TVA la produse și servicii

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

Un fost deputat traseist a ratat de două ori să se sinucidă de Revelion. Băgat în Parlament de PP-DD, Răzvan Rotaru a migrat spre PC și UNPR

VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

VIDEO. Viața, gloria și moartea unui fotbalist de legendă: Pelé. L-a urmat în Ceruri, după doi ani, pe rivalul său Maradona. Singurul triplu campion mondial a fost răpus de cancer, la 82 de ani

Messi e campion mondial, dar Cristiano Ronaldo va avea cel mai mare salariu din istoria sportului! Contractul fabulos pentru care portughezul va juca în Arabia Saudită: o jumătate de miliard de euro în doi ani și jumătate!

4 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l primeasca in Rai pe minunatul tanar si sa-i incredinteze acolo o activitate spirituala, pe masura lui…
    Iar pe rusofil, sa-l judece atunci, cand i-o veni randul… Atat il duce mintea.

  2. Pînă la urmă, cum a rămas chestia cu vacciunrile? Au fost bune, or nu?, căci, iată că, vaccinații au dat ortul popii într-o veselie, și virusul a murit de la sine. Nu a fost campania asta de vaccinare nimic altceva decît o mare păcăleală și un profit gigant pentru cîteva companii? Cei mai valoroși oameni de știință ne avertizau că cacinurile pe bază de celule spyke sunt extrem, extrem de toxice, și veneau și cu cele mai valoroase dovezi ca să demonstreze acest lucru. Ce au pățit mulți dintre acești oameni de știință? Au fost marginalizați, dați afară din academii și instituții de cerceare, iar alții au fost chiar omorîți. La ora la care vorbim, sunt mii și mii de tineri care mor, fără ca vreunul să fi avut vreo problemă de sănătate. Mor pur și simplu, fără nici un motiv. E? Ia să vă vedem pe voi provacciniștii, cînd scandalul va exploda, căci nu mai poate fi ținut în frîu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here