Cum i-au stricat două lesbiene „selfie”-ul naţionalistului Salvini, la un miting electoral

2
2432

Un sărut între două lesbiene l-a bulversat pe vicepremierul italian Matteo Salvini, care încerca să-şi facă un selfie cu fanii săi.

Politicianul de dreapta, care a stârnit aprige controverse, după ce i-a numit „nefireşti” pe părinţii de acelaşi sex, a rămas mut după ce două lesbiene s-au sărutat de faţă cu el, pe o scenă din Sicilia.

Când oamenii s-au înghesuit pentru a-şi face poze cu politicianul de 46 de ani de la Liga Nordului, cele două femei i-au „invadat” cadrul.

Gaia Parisi şi prietena ei, Matilde, s-au sărutat în văzul lui Salvini, care a dat din cap.

Salvini participa la un miting de susţinere pentru candidatul la primăria Siciliei, Oscar Aiello.

„Salvini ne-a urat noroc şi noi i-am mulţumit ironic”, au povestit fetele. Cele două lesbiene au fost susţinute de mii de fani, care au apreciat pozele lor de 26.000 de ori pe Instagram.

Salvini a vrut să dea impresia că imaginea nu l-a deranjat şi a distribuit-o pe Facebook, cu titlul: „Cele mai bune urări, pace şi bunăstare, surorilor”, relatează Mediafax.

CITIȚI ȘI:

PSD, ruşinea Europei. Pentru că socialiştii nu-l scapă de puşcărie, Dragnea anunţă că mută partidul în grupul „ciumaţilor” anti-UE

PSD, în afara Europei! Socialiştii din UE au „îngheţat relaţiile” cu Dragnea&co. De ce mai candidaţi, tovarăşi, pentru Parlamentul European?!

Iată cum pompează Putin bani în noua lume a lui Dragnea! Italienii au luat urma finanţărilor din Rusia pentru mişcările naţionaliste care sparg Europa

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

2 COMENTARII

  1. S-avem iertare dar ce au facut cele doua lesbiene se incadreaza in categoria PUŢOISM JUVENIL. Ce altceva au reusit decit sa-l sfideze pe Salvini? Bun, l-au sfidat, s-au racorit dar cota electorala n-au reusit sa i-o diminueze. Orice prestatie de-a lor din acest monent nu va putea depasi nivelul acesteia. Cu alte cuvinte, prin acel act de puţoism juvenil au dat deja tot ce puteau oferi, mai mult n-au ce, n-au de unde caci si-au atins limita suprema de „inteligenta”.

  2. Ce frumos tablou de carte. Două lesbiene. Una profesor de filozofie şi alta fizician. Filozofie şi dragoste universală. Pornirile sufletului model de abjurare condus cele mai fine cuvinte spre un eros evident. Două femei care se iubesc în lipsa urgiei. Vorbesc de darul unui om răstignit de 2000 de ani care devenea Mântuitor.

    Salvini ciuleşte urechile. De mine vorbesc.

    Două femei care subjugă oratoria. Prin miezul unui sărut trec multe clipe de ciudă că femeia e doar un chin al dreptei. Femei de dreapta… roboți. Stânga italiană magie şi promite eros uman spre un infinit. Da, Salvini de Rimini nu este un Germanofil. E verro. E matricea din dodoaşcă. Greul nu mai vine fiecum. Pare un adevăr simplu dar iubirea stângii e model de glumene dace care abia au primit viză de omenie.

    Salvini e prostănac. Tot ca Geoană al meu. Vorbeşte de mine. Mă ucide. Zău?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here