CTP i-a spus unui ascultător Europa FM care e ministrul interesat „de țară şi de oameni”

0
7124

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) nu ezită să dea şi note bune unor politicieni care l-au convins că se zbat să schimbe lucrurile în bine. Este şi cazul Violetei Alexandru, ministrul Muncii în Guvernul Orban vechi şi nou, pe care CTP o laudă pentru activitatea ei „curajoasă”.

Invitat la o emisiune Europa FM, CTP a răspuns direct la întrebarea unui ascultător care îi cerea să dea un exemplu de politician interesat de soarta României şi de oamenii de rând.

„Din ce am văzut până în momentul de faţă, consider că doamna Violeta Alexandru, ministrul Muncii, este o persoană de bună intenţie şi bună conştiinţă în postul de ministru. Cred că şi în orice alt post din administraţie, această doamnă mi se pare potrivită prin modul dedicat şi curajos în care lucrează”, a declarat CTP la Europa FM.

Întrebat dacă o vede pe Violeta Alexandru drept candidat la Primaria Bucuresti, CTP a confirmat.

„Da, o văd, este un om care se vede că munceşte, încearcă să ia nişte măsuri nu neapărat plăcute şi populare, ci necesare pentru restructurare, care bineînţeles că stârnesc nemulţumirile unora”, a mai spus jurnalistul.

Nu e prima oară când CTP o pomeneşte pe şefa de la Ministerul Muncii.

Ultima dată a fost într-o intervenţie la Digi 24, în care cunoscutul gazetar s-a prăpădit de râs pe seama echipei lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Moderatorul de la „sinteza zilei” şi inivitaţii l-au distrat enorm pe CTP atunci când au încercat să ia apărarea celebrei liftiere concediate de Violeta Alexandru.

Afirmaţiile lui CTP despre cazul liftierei concediate şi apărate ridicol la TV

  • Violeta Alexandru l-a convins pe CTP că e serioasă ca ministru

    „Ce spectacol am putut să văd la o altă televiziune, Doamne! Rar! M-am uitat fascinat. Acolo nu, i se dă la cap imediat. Sunt de obicei vreo 10 oameni şi nu se deviază de la linie

  • „Şi vreme de o oră şi ceva s-a discutat despre biata văduvă cu trei copilaşi (n. r. -accentuează pe cuvinte) pe care trebuie să-i hrănească. Şi-i hrănea din butonul ăla mic pe care-l apăsa în liftul de la Ministerul Muncii… Şi s-a găsit bestia aia de ministru, care s-o dea afară! Păi, aia-i om?”
  • „După aceea este chemată chiar doamna liftieră în direct. Şi i se spune, da doamnă, ştim, aveţi trei copilaşi pe care… La care asta spune, n-am domnule trei copii! (n.r. – în acest moment, Cristian Tudor Popescu izbucneşte în hohote de râs, în direct)… N-am, domnule trei copii, am numai unul. Mda, da, da, aveţi numai unul… Da, sigur, dar totuşi aveţi un copil în întreţinere (îi imită pe cei de la Antena 3)! Nu, nu îl am în întreţinere că e mare, domnule, se întreţine singur!!! (CTP iar râde copios)”
  • „Acum revenind la partea serioasă, ce-a făcut doamna ministru? A desfiinţat o funcţie inutilă. Eu nici nu ştiam că mai există liftiere în România. A, la Parlament, da! Acolo domnii fac scurtă la mână. Această meserie este inutilă! Doamna ministru nu avea ceva cu persoana în cauză, o interesa că nu are nevoie de om care să apese pe buton, atât! Şi de aici a devenit bestia cea mai rea (n.r. – pentru Antena 3)”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nu faceți greșeala asta!

* Sri Lanka – planul PSD pentru România

* Ciolanul lui Ciolacu. PSD-iştii preferă să dea foc la ţară decât să renunţe la leafa de parlamentar şi la pensia specială!

* BREXIT. Premierul Scoţiei: „Vom reveni în Europa ca ţară independentă”

* Luaţi-le pensiile speciale şacalilor din Parlament! „De aia fuge PSD de anticipate ca dracul de tămâie”

* În ce hal au adus spitalele baronii PSD! Scaun cu rotile improvizat, la Craiova, în parohia clanului Manda-Olguţa Vasilescu

* Merkel intervine de la 8.800 de kilometri pentru a opri extrema dreaptă, dar cât mai rezistă Germania în faţa ofensivei radicalilor?

* Rareş Bogdan: „PSD-iştii au înlocuit cărţile din bibliotecă cu sticle de whisky. Nu sunt omul lui Iohannis”

* Din New York la Londra în 4 ore şi 56 de minute! Nou record de viteză cu avionul subsonic

* Vine Guvernul PNL 2! Alegeri anticipate, în iunie? Ludovic Orban: „Avem ac de cojocul PSD”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here