CTP despre cum a spurcat Dragnea, de la Rahova, Ziua României

2
2102

Liviu Dragnea nu renunță la ideea revenirii la putere, crede gazetarul Cristian Tudor Popescu, după ce fostul lider maxim al PSD a transmis un mesaj de Ziua Naţională, prin care spune că a ajuns la puşcărie pentru că s-a „sacrificat” în interesul României!

Dl Dragnea a fost întotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostire în față pe care o practică și din pușcărie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

E atât de simplu să îi arunci în față câteva dintre crimele pe care le-a comis cât a fost la putere împotriva poporului român și a României în lume. Dar nu e cazul. Doar putem să ne întrebăm de ce face asta și răspunsul e unul singur: pentru că dl. Dragnea nu a renunțat și nu va renunța niciun moment la întoarcerea în politică și la lupta pentru putere. De aceea mai dă câte un mesaj: sunt aici și poate mă întorc și vreau să fiu șef din nou, asta e tot”, a mai declarat jurnalistul.

Liviu Dragnea, aflat în închisoare pentru corupţie, a transmis, duminică, pe contul său de Facebook, un mesaj de Ziua Națională, în care susţine că s-a „sacrificat” de fapt pentru binele României, nu că plăteşte cu libertatea pentru faptele sale penale.

Liviu Dragnea, PSDLa mulți ani, România! Țara mea dragă. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, stârnind furia tuturor românilor care au avut de suferit din 2016 încoace din cauza încercării PSD de a scoate România, de facto, din UE.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Orban aruncă mănuşa PSD: „Hai cu moţiunea de cenzură! Nu mă tem”. Va trece Guvernul testul asumării răspunderii?

* Să crească Diaspora în Parlament! Iohannis dă semnalul măririi numărului de parlamentari repartizat românilor din străinătate

* Iohannis, plecăciune în faţa Diasporei şi a României #Rezist, la şedinţa solemnă a Parlamentului

* Se-alege praful de Pro România! Ruptura definitivă a lui Mihai Tudose de Ponta, cu mesajul „Doar atât. Deocamdată…”

2 COMENTARII

 1. Mie mi-a plăcut educatul Mircea Geaonă. Era viață în PSD.
  Dragnea e limitat ca intelect. IQ low.
  Versată e Dăncilă.
  Mihai Tudose ar putea fi varianta ideală a PSD pentru președinția 2024.
  Liberalii nu au zvâc. Au pe umeri niște crime, poate 2009 sau 2012. Cine știe.

  Jonathan Dallas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here