CTP: „ĂŞTIA din diaspora au votat cu sete, deşi televiziunile propagandei PSD au vrut să nu iasă lumea la urne”

4
4285
Dăncilă - CTP, două lumi opuse

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat sec victoria categorică a lui Klaus Iohannis în dauna Vioricăi Dăncilă, care ar trebui „să-şi dea cu pantoful cu toc în cap” pentru scorul dezastru de la prezidenţiale.

Analiza lui Cristian Tudor Popescu

  • „Acest scor atât de categoric mă surprinde foarte plăcut, pe mine, care sunt un sceptic prin definiţie. Având în vedere condiţiile, vremea, frigul, ploaia… Dar mai ales televiziunile propagandei PSD, foooarte eficacee! Care în ultima vreme, de jenă, n-au mai încurajat oamenii să voteze cu Dăncilă, dar au încercat să inducă ideea că nu mai e nevoie să votăm. Că oricum iese Iohannis, că nu mai contează, că e frig…”
  • „Dar iată că lumea nu s-a lăsat influenţată. Acest vot arată o maturizare a electoratului, căci altfel PSD e un partid anti-vot, a câştigat mereu pe slaba prezenţă a românilor, ceea ce de astă dată nu a mai fost valabil”
  • „De unde această sete de vot a electoratului? Păi… de la ĂŞTIA, aşa cum i-a botezat ea pe cei din Diaspora. Pentru că ei, la partid, acolo în sediu de campanie, aşa vorbesc de românii din Diaspora: cu ĂŞTIA”
  • „Apoi, a fost faptul că au putut vota lejer, în trei zile, şi au înţeles oameni că se pot răzbuna, simplu, la vot, fără stres şi timp pierdut. Iar doamna Dăncilă, care i-a ştampilat astfel cu ĂŞTIA, ar putea să-şi ia pantoful cu toc şi să-şi dea cu el în cap. Declaraţia ei cu ĂŞTIA i-a ajutat pe românii din Diaspora să voteze atât de mult”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

4 COMENTARII

  1. „Astia ” nu dorm ca tineretul analfabet si nepasator din Romania care nu sunt interesati de viitorul tuturor, „Astia ” ne pasa si ne vom intoarce curand acasa sa salvam Romania, de asta am votat cu sete!!!!

  2. Sediile PSD ar trebui arse din temelie daca vrem sa scapam de Ciuma Rosie! Cu vorba buna nu ajungem nicaieri. Cu o revolutie anti-PSD violenta – sa nu uitam: bestiile comuniste au venit la putere prin violenta si tot prin violenta vor pleca –- putem scape de aceste vome de balega rosie al caror unic scop este sa scoata ROMANIA din UE si NATO sa o vanda Rusiei pt ca ei sa poata fura la nesfarsit… MOARTE COMUNISMULUI! MOARTE PSD ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here