Crime în „stil Hamas” în regiunea Donețk. Un militar rus a omorât în somn o familie întreagă (soț, soție, doi copii) și alte 5 persoane. Toți 9 au fost împușcați în cap

0
1156
Andrei și cei doi copii ai săi, Nastia și Nikita

Regiunea Donețk, ocupată parțial de invadatorii ruși, a fost scena unor crime monstruoase. Mai mulți „denazificatori” din armata Kremlinului au pătruns înarmați în casa unei familii de ucraineni, în noaptea zilei de 27 octombrie, și i-au măcelărit pe toți cei prezenți acolo: soț, soție, doi copii și alte 5 persoane.

În total, au pierit 9 oameni într-un imobil din orașul Volnovaha, care avea peste 21.000 de locuitori în 2020. Informațiile au apărut pe canalul de Telegram „Astra”. Cumplita tragedie este „cercetată” de Comitetul de Investigații al Federației Ruse. S-a emis și un comunicat oficial în acest sens, dar ucrainenii nu au încredere în autoritățile ruse.

Comitetul rus de Investigații: „Organele de anchetă ale Comitetului de anchetă al Federației Ruse pentru Republica Populară Donețk stabilesc circumstanțele uciderii a 9 locuitori ai orașului Volnovaha, inclusiv a doi copii, ale căror cadavre au fost găsite într-o clădire rezidențială privată, cu răni produse de armă. În baza acestui fapt, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea prevăzută în partea a 2-a din art. 105 din Codul penal al Federației Ruse (uciderea a mai mult de două persoane, inclusiv minori)”.

„Casa a fost inundată, aparent pentru a ascunde dovezile. Toți vecinii spun că ucigașii sunt militari. Nimeni n-a fost reținut, toți sunt acum speriați”

Evenimentul oribil a avut loc pe strada Donețkaia din Volnovaha. În acea casă locuiau soții Natalia și Andrei, precum și copiii lor, Nastia (elevă la școala gimnazială) și Nikita (un băiețel de numai 4 ani).

Soacra Nataliei și-a serbat la acea dată ziua de naștere. O zi care a devenit fatidică pentru familia sa.

Ziua au petrecut, iar noaptea au fost uciși cu câte un glonț în cap. Criminalul a inundat apoi casa cu apă ca să-și ascundă urmele.

Andrei, Natalia și micuța Nastia

Vă prezentăm relatarea canalului de Telegram „Astra” după ce a discutat cu mai mulți vecini din zonă.

  • „Soacra lor a avut vineri ziua de naștere, iar noaptea au fost uciși cu toții. Rudele lor au început să-i caute, au sunat la poliție, au deschis casa și au văzut atunci că toți au fost executați în cap. Pe paturi.”
  • „Casa a fost inundată cu apă, aparent pentru a ascunde dovezile. Toți vecinii spun că ucigașii sunt militari. Nimeni nu a fost reținut, toți sunt acum speriați.”
  • „După cum ne-a spus poliția, au fost uciși de militari aflați pe motociclete. Au făcut-o în timp ce toți dormeau”.
  • „Crima a fost comisă de un militar al Forțelor Armate Ruse. A avut ceva de împărțit anterior cu soțul Natașei. Imediat a sosit șefimea și a început să încerce să ascundă totul, le-a spus vecinilor să tacă, ne-a relatat o cunoștință a familiei.”
Natalia și copiii săi

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME. Dezvăluiri din noul „azil al groazei” din ograda lui Pandele. „Cu tot ce s-a întâmplat la televizor, ei tot nu s-au potolit” / „Le-am spus: «Unde e cateringul? Când vine mâncarea?». S-a dus și le-a luat o shaorma”

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* EDITORIAL PAPAHAGI. Dușmanii suveranității României sunt fix „suveraniștii” din siajul hoardei de AUR!

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Cântărețul-influencer Dorian Popa – prins drogat la volanul unui Lamborghini, în chiloți! Cică mergea „la cumpărături”! Câștigul său lunar e de peste 100.000 de euro, pe rețelele sociale

* VIDEO. Povestea săptămânii în fotbalul european. Cea mai frumoasă „remontada”. Claudio Ranieri a înviat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here