Cornel Nistorescu a găsit cauza prăbușirii Guvernului: „partida națională” (PSD) a fost învinsă de „partida străinătății” (PNL, USR-PLUS)!

7
4819

Ziaristul Cornel Nistorescu a găsit o explicație halucinantă pentru prăbușirea Guvernului Dăncilă: cică „partida națională” a pierdut în fața „străinătății”!

Invitat alături de Mirel Palada la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Cornel Nistorescu a dus discuția spre retorica primitiv-naționalistă.

„Este cunoscuta dispută dintre partida națională, așa pricăjită cum e ea, și partida străinătății, pe teritoriul României, dispută care e veche, de pe la 1800”, a spus Nistorescu.

„Acum se pare că a câștigat străinătatea, iar partida națională este în dificultate. Dar nu dispare, își va reveni, pentru că poporul român are o fibră care alimentează mereu partida națională”, a încercat Nistorescu să panseze rănile partidului-mafie numit PSD.

Concentrat să susțină cu eficiență propaganda pro-PSD, Nistorescu n-a fost atent la numele pronunțate, astfel încât a vorbit despre „viitorul prim-ministru al României, Viktor Orban”. Probabil că pe Ludovic Orban vrea să-l trimită premier în Ungaria! 🙂

Ziarist respectat înainte de a se combina cu Sorin Ovidiu Vîntu, a devenit un personaj toxic, care în plan mediatic face jocurile murdare ale unor infractori. Nu întâmplător este invitat frecvent la televiziunile controlate de Mafia PSD, gen Antena 3 și TVR.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Intrați în CEx hotărâți s-o „execute” pe Dăncilă, baronii PSD au ieșit la braț cu aceasta, dar cu capul lui Fifor la cingătoare!

Iureș în PSD. Firea: „Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu?!”. Oprișan către Olguța: „Caută pe Google «proasta României»!”

Codrin Ștefănescu a urlat ca descreieratul la Digi 24, când un jurnalist i-a atras atenția că difuzează minciuni

VIDEO. Cele 5 mârlănii ale ministrului-porc la adresa unei ziariste. Rusofilul Teodorovici e hărțuitor de profesie

VIDEO. Dăncilă lovește năprasnic: „Am scăzut TVA de la 5% la 5%”; „toată munca care împreună am depus-o”

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

Victorie uriașă a României împotriva Hoției: moțiunea Opoziției a avut succes! Guvernul a căzut, Dăncilă și PSD sunt la coșul de gunoi!

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

7 COMENTARII

 1. CORNEL NISTORESCU a fost… (FOARTE !) O.K. in anii ’90 (cand a condus saptamanalul DE-OPOZITIE „EXPRES”, ziar ANTI-COMUNIST, deci… ANTI-F.S.N.(F.D.S.N.-P.D.S.R.) si ANTI-ILIESCU !

  „SCHIMBAREA-(sa-)la-FATA” s-a produs, in mod… MISTERIOS (pentru publicul „LARG” – ! – de centru-dreapta), DUPA ce a fost (MISELESTE !) INLATURAT-INTEMPESTIV (!) de la conducerea cotidianului „EVENIMENTUL ZILEI”, in… toamna lui 2004, chiar inainte de… alegerile „parlamentare”-si-„prezidentiale”, cand „Bulina-Roșie” – Sic ! – a fost cumparata de catre elvetienii din Grupul „Ringier” !

  In cativa ani, Nistorescu s-a… (RA)SUCIT-cula-180-de-grade, devenind, in mod NEASTEPTAT (!), un MARE… PRO-PESEDIST !!!!!

  Acelasi… TRASEU-RUSINOS/JEGOS (Sic !) l-au parcurs siii… alti jurnalisti-cunoscuti, care, in primul deceniu „postdecembrist” au fost de… centru-dreapta, iar apoi, dupa 2000 (unii…) sau dupa… 2006-2007, odata cu… ruperea „Aliantei D.A.” (cei mai multi !), au devenit… (penelisti-)”tăricenisti” (!) mai intîi, apoi chiar… PESEDISTI-FRENETICI (!), notabile-si-elocvente exemple de astfel deee… LICHELE-TRADATOARE (!!!) fiind… SORIN ROȘCA STĂNESCU si alti-cativa de la cotidianul „ZIUA”, ori o parte dintre cei de la cotidianul „ROMÂNIA LIBERĂ” (din epoca PETRE MIHAI BĂCANU, care, SI el…, a vandut ziarul unui grup nemtesc, tot in toamna 2004, asadar… tot inainte de alegeri !), cum ar fi TUDOR OCTAVIAN sau BOGDAN FICEAC !

  • L-am cunoscut si noi, pe vremea cand era un gazetar… CORECT si CURAJOS, care lupta cu NEO-COMUNISTII si cu SLUGILE-MOSCOVEI , siii… NU am fi banuit, bineinteles, ca va deveni… MIZERABILUL (!) din ultimii ani !!!

   ȘI (!) pentru toti ceilalti-numiti-mai-sus este valabil… ceea ce am scris despre Cornel Nistorescu: atunci cand i-am cunoscut (pe unii… INDEAPROAPE-profesional !), in anii ’90, NU am fi crezut, in-ruptu’-capului (!), ca, dupa cativa ani, o saaa… „O’NTOARCA” (Sic !) in asemenea… HAL-PORCESC !

 2. In orice caz , Cornel Nistorescu sre un condei mai bun decât mulți care se cred Ziariști , însă sunt marunti ca voi care împroșcați numai ura, venin, de atâta amar de ani.!!!
  Un sâmbure de adevăr este din ceea ce dezvăluie Nistorescu așa ca nu va dați zmei.!!! Și a propos, domnule, au mai întrebat și alții ca mine pe voi cine va plătește???Ar fi interesant sa cunoască cei care se uita in gura voastră!!!

  • Parerea unui anonim psd-ist care nu are habar de gramatica limbii romane. Romania nu inseamna PSD. Din comentariul tau sa intelegem ca esti asistat social/bugetar/pensionar de lux? Pe romanii care nu fac parte din aceste categorii (si sustin trantorii) nu-i plateste cineva, doar li s-a urat cu lifte ca voi. Ne-am saturat de curvele comuniste si de urmasii lor.

 3. Perversul moral şi sexual infractorul Nistorescu Cornel, ce mai are pe conştiinţă şi o crimă, s-a făcut remarcat în presa de rahat tocmai prin practicarea acerbă a perversiunii de orice fel. Nesimţit până în măduva oaselor infractorul pervers Nistorescu s-a alăturat presei de hazna în compania altor celebrii infractori cu vederi comuniste precum opincarul de Găgeşti Cristoiu Ion, puşcăriaşul Sorin Roşca Stăneescu, escrocul patentat Chireac, infractorul Palade Mirel, imbecilul Dumitrescu Răzvan, debusolatul Ficeac şi alte otrepe nesimţite, pe care îi rog să mă ierte că nu i-am pomenit, ce se perindă pe la televiziunile de hazna Atena 3 condusă de puşcăriaşul Voiculescu Dan, RoTV condusă de infractorul urmărit penal Ghiţă Sebastian, iRealitateaTV condusă de imbecilul infractor Guşă Cozmin, TVR şi b1TV expunnându-se fără nicio jenă oprobiului public, pentru a-şi face reclamă obscenă pe bani negri. Interesant este şi faptul că aceste otrepe au o afinitate firească faţă de organizaţia infracţională teroristă PSD dar mai ales faţă de CEX PSD unde se face SEX pervers aşa cum afirmase şi agramata prim-proasta României Dănciloaia Veorika. Îmbucurător este faptul că aceste otrepe perverse prin prestaţia lor perversă nu fac altceva decât să cânte la prohodul defunctei organizaţii infracţionale teroriste PSD pe care au slujit-o cu toată nesimţirea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here