miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsClujeancă amendată cu 9.000 de lei pentru organizarea protestelor anticorupție! 2.500 de...

Clujeancă amendată cu 9.000 de lei pentru organizarea protestelor anticorupție! 2.500 de lei doar pentru 10 august

-

Ligia Roxana Măhălean, membră a grupului civic „Umbrela Anticorupție Cluj”, a fost amendată de Jandarmeria Română cu suma de 2.500 de lei pentru organizarea protestului şi a marşului de la Cluj-Napoca, din 10 august 2019.

Protestatara clujeană anunță pe pagina sa de Facebook că va contesta în instanță amenda Jandarmeriei. De asemenea, ea le mulțumeşte celor care s-au oferit s-o ajute pentru a plăti amenda, dar îşi arată intenția de a o face singură, în cazul în care va pierde în instanță.

Mesajul Ligiei Roxana Măhălean

„Context: Tocmai am primit o nouă amendă de 2.500 de lei vineri, pentru organizarea protestului şi a marşului din 10 august 2019, din Cluj. În total mi-au acordat amenzi în valoare de 9.000 lei.

- Advertisement -

Jandarmeria Cluj,

Lăsați-o baltă! Voi chiar nu vă învățați minte? V-o scriu negru pe alb, ca să vă intre bine în cap:

Niciodată, dar niciodată, NU o să vă notific si NU o să vă cer permisiunea ca să apăr valorile şi principiile în care cred! Niciodată!! Indiferent câte amenzi îmi dați!

- Advertisement -

În calitate de clujeancă şi de cetățean, eu nu am ce să negociez sau să discut cu voi drepturile noastre, piețele şi străzile mele, când e vorba de adunări publice. Sa fiți fericiți dacă vă anunț la fața locului că decid să o iau la stânga sau la dreapta în marş (şi asta din respect pentru alți participanți la trafic).

Nu v-am acordat până acum atenție pentru că:

1. Nu o meritați!

2. Mă aşteptam la aşa ceva. Nu mă impresionați. Mi-am făcut temele observând cum ați tratat protestatarii pentru Roşia Montana.

3. Oricum ne luptăm în instanță şi vă pun acolo la locul vostru. Mă irită doar faptul că îmi ocupați timpul cu birocrația voastră.

Dar pentru 10 August, merită să vă spun că ați devenit mai mici si mai jalnici ca niciodată!
La un an de la atacarea unor cetațeni paşnici de către Jandarmerie, la Bucureşti, pentru că au ieşit să apere Statul de Drept, ați simțit nevoia să vă solidarizați cu brutele voastre de colegi și să le legitimați acțiunile de atunci prin atitudinea voastră.

Apropo, niciodată nu v-am văzut aşa agitați ca la ultimul protest! Ați pus ochii până şi pe copiii ăia cu DEX-ul care strigau «Jos analfabeții!». Cică eu folosesc copiii în scopuri politice doar pentru că le-am dat portavocea când au vrut să scandeze. De parcă eu i-am adus de acasă, nu au venit singuri pentru că au gândire critică şi spirit civic!

Jandarmeria Cluj, ne vedem de câte ori va fi nevoie!
Deal with it!

Notă: Dragilor, vă mulțumesc pentru solidaritatea arătată şi pentru că v-ați oferit să contribuiți la amenzi! Sunteți fantastici! Să ştiți însă că intenționez să le contest pe toate. Dacă Justiția le oferă câştig de cauză, lucrez într-o corporație din Cluj, mă descurc cu ei! Apreciez intenția, sunt însă o mulțime de cauze care merită sprijinul vostru.”

Puteți dona AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM.

CITIȚI ȘI:

* Analizele confirmă: beizadeaua ucigașă era beată criță când a produs accidentul. Alcoolemie de „profesionist”: 0,80‰

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Infarctul electoral al lui Cumpănașu. De la RTV a plecat la spital, dar în seara următoare a fost din nou la Ciutacu

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Sunt puși sub acuzare primii trei polițiști care au contribuit la moartea Alexandrei. Cap de listă: pensionara de lux care a divorțat fictiv de șeful Poliției Caracal

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

* Plăcuțele PSD-iste poluează Maramureșul. Dăncilă, Zetea și „Genunche” sunt ctitori nemuritori!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Revoltător este şi faptul că Jandarmeria românească, continuatoarea apucăturilor Securităţii comuniste din care provine, a devenit o organizaţie teroristă în slujba organizaţiei infracţionale PSD, a cărui conducător penal Dragnea Liviu Nicolae a fost încarcerat, care nu face altceva decât să suprime prin violenţă protestele antiguvernamentale. Jandarmeria trebuie categoric desfiinţată împreună cu organizaţia infracţională PSD pentru faptele antisociale violente pe care le face împotriva poporului român!

  2. Libertatea de exprimare și de întruniri publice este garantata de lege dar sigur Jandarmeria romană este de rasul plânsul și chiar nu știu pe ce lume trăiesc acești indivizi plătiți din banii publici!!!!!
    Cum s-o amendezi când acțiunea este legală ??? Senzația mea ca exista in România un număr de jandarmi care ar trebui trimiși la plimbare!!!! S-așa BUGETUL STATULUI ESTE CHINUIT RSU DE TOT ȘI DACĂ MAI VIN ȘI NIȘTE INDIVIZI DIN JANDARMERIE CARE NU AU NIMIC CU DEMOCRAȚIA ATUNCI NE DUCEM ACASĂ!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -