Clotilde Armand a câștigat „la mustață” alegerile pentru șefia USR-PLUS Sectorul 1, în fața lui Dragoș Pâslaru

10
1230

Clotilde Armand este noul președinte al USR-PLUS Sectorul 1 după ce, duminică, 1.000 de membri ai acestui partid au votat în alegerile interne ale filialei. Primărița Sectorului 1 a avut un contracandidat foarte puternic, europarlamentarul Dragoș Pâslaru, iar scorul a fost deosebit de strâns.

Clotilde a candidat din partea USR, iar Pâslaru din partea PLUS. Alegerile interne din filiale fac parte din procesul de unificare între USR și PLUS, la finalul căruia structurile celor două partide vor fuziona.

Primărița de la Sectorul 1 a câștigat la numai 70 de voturi diferență în fața europarlamentarului, scrie G4Media. Numărătoarea voturilor s-a finalizat luni seara.

Alegerile interne sunt importante în USR-PLUS pentru că, la congresul de unificare, noile filiale vor alege președintele formațiunii. Dan Barna, președintele USR, și-a anunțat déjà candidatura. Dacian Cioloș, președintele PLUS, încă ezită. Acesta i-a propus lui Barna să se dea la o parte amândoi, lăsând pe alții să candideze. Barna a refuzat ferm.

Clotilde Armand n-a prea avut timp de campanie electorală internă deoarece chiar în aceste zile este ocupată până peste cap, la Primărie, cu problemele pe care le face compania Romprest. Aceasta refuză să ridice gunoiul menajer din Sectorul 1, încercând să forțeze acceptarea de către primărie a unor facturi despre care Clotilde Armand spune că sunt umflate, ilegale și nejustificate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

* Primarul suspectat că ar fi violat o fată de 12 ani vrea la detectorul de minciuni. El cere și test ADN, pentru a arăta că alt violator e tatăl copilului

* Orban: „Am fost părăsit de Rareş Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău. Au încercat să arunce în aer formarea coaliţiei”

* Rareş Bogdan, atac tăios la Ludovic Orban: „Dacă mă apuc eu să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot!” / „S-ar putea ca nervii mei să plesnească, şi-aşa sunt întinşi la maxim!”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Eroul Danemarcei: fundașul lui AC Milan care l-a salvat pe mijlocașul rivalei Inter Milano, făcându-i respirație gură la gură

* Start în EURO 2020 – o lună de fotbal de clasă! Program, echipe, suporteri, bani, istorie, transmisii TV

10 COMENTARII

 1. Acum ați înțeles de ce prefectul Capitalei (propus de P.L.U.S.!) era atât deee… RETICENT (!) în a o susține pe Clotilde Armand (veche și reprezentativă U.S.R.-istă!!!) în problema salubrizării din Sectorul-1: P.L.U.S.-istul/”cioloșistul” Dragoș Pâslaru îi era contracandidat în alegerile-interne locale din noul partid (fostă alianță) U.S.R.-P.L.U.S.!

  Tareeeee… ne este teamă, observând (ATENT!) ceea ce se întâmplă în aceste zile…, că această coaliție guvernamental-parlamentară de centru-dreapta nu se va dezmembra din cauza certurilor dintre formațiunile politice componente (cum… ne temeam până acum!), ci mai degrabă din pricina… LUPTELOR/RĂZBOAIELOR-INTERNE, din P.N.L. și U.S.R.-P.L.U.S.!!!

  „Coada” (Sic!) „Serviciilor” (deee… TOT FELUL!) se cam… IȚEȘTE și acum…!!!!!!!!!!!!!!

  PUTIN, P.S.D. și A.U.R…. își freacă mâinile și… se pregătesc să preia guvernarea în România, cât de curând!

  • Mărturisim că pe acest Dragoș Pâslaru (de la P.L.U.S., apropiat al lui Dacian Cioloș!) îl… ANTIPATIZĂM (!) încă de pe vremea când era… CEL MAI PENIBIL MINISTRU (la Muncă) DIN „CABINETUL-TEHNOCRAT”!!!

   Tipul ăsta deee… GOLĂNAȘ-cu/în-COSTUM-„ARMANI” (Sic!), SUPERFICIAL-și-ZEFLEMITOR, TÂMPIȚEL-și-AROGANT, NESERIOS-și-LENEȘ, INCAPABIL-și-NEPROFESIONIST, SFERTODOCT-și-CABOTIN, pare a fi… „la-modă” (ȘI!) pe la noi, prin TOATE partidele (DIN-NENOROCIRE!)…

   Este unul dintre personajele care… TRAGE-în-JOS U.S.R.-P.L.U.S., mai ales atunci când… „(îl) scapă” pe la televizor, pe post de „comunicator”!!!
   (De exemplu, dacă nu l-ar fi pus așa de „în-față” pe lista de la alegerile-europarlamentare, U.S.R.-P.L.U.S. ar fi… depășit P.S.D.-ul!)

   • NU vrem să ne facem păcate…, dar în U.S.R.-P.L.U.S., UNII din… P.L.U.S. (subliniem/accentuăm: DOAR UNII, pentru că sunt destui oameni de toată isprava și acolo, cum ar fi, de exemplu, ministrul Sănătății sau deputatata noastră de Constanța, doamna Rizea!) cam… joacă acum rolul pe care (tot:) UNII (idem!) foști P.D.L.-iști îl joacă în P.N.L.: FACTORI-DESTABILIZATORI-INTERNI!!!

    NU ÎNTÂMPLĂTOR, toate aceste scandaluri-interioare izbucnesc, constatăm…, taman acum, când ambele partide mari ale coaliției palamentar-guvernamentale de centru-dreapta sunt… în plină perioadă de alegeri-interne locale și, consecutiv, de pregătire a unor EXTREM-de-IMPORTANTE (chiar… DECISIVE!) congrese-naționale, cu alegeri pentru conducerea-centrală din următorii câțiva ani!!!

    Și-atunci…, NU-I NORMAL SĂ SUSPECTĂM NIȘTEEE… AMESTECURI ALE „SERVICIILOR” (!!!!!) în aceste partide, urmărindu-se… diverse finalități?????!!!

 2. Ma bucur pentru Clotilde. Daca ar fi pierdut, ce-ar fi fost pe capul sustinatorilor mafiotilor gunoieri!
  Ce-ar fi fost pe capul lui Tudorache, care, desi e bine-mersi-deputat al Romaniei, inca nu s-a obisnuit cu ideea, nu s-a consolat si, mai ales, cred ca se cam teme ca a lasat niste urme nesterse.
  Chiar m-a mirat lipsa de intelepciune a USR, a contracandidatului atat de zelos. Mi se pare chiar o tradare a ideii de lupta pana la capat cu mafia si cu obiceiurile ei.
  Cu toate erorile strategice pa care le-a facut, Clotild are ceva esential, pe care alti politicieni din aceeasi tabara cu ea o au, dar mai pipernicita: hotararea de a lupta cu mafia .
  PS Regrete pentru insuccesul postului Tv B1, evident sustinator al adversarilor d-nei Clotilde

  • Bun…, poate că-i așa…, șiii… CARE-I PROBLEMA, CE-I RĂU/CONDAMNABIL ÎN ASTA?!?????…

   Noi, de exemplu, DACĂ o să candideze în alegerile-prezidențiale, O SĂ O VOTĂM (chiar… „CU DOUĂ-MÂINI”, cum se spune!), dumneavoastră probabil că nu…, căci… este democrație, votul este liber, NU vedem unde este „nenorocirea”…, de țineți să-iii… „demascați” atât de acuzator presupusa intenție, prezumtiva ambiție politică!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.