Acasă News Ciuma Roşie şi "vestele" galbene din Bucureşti. Taximetriştii şi #Rezist, protest umăr...

Ciuma Roşie şi „vestele” galbene din Bucureşti. Taximetriştii şi #Rezist, protest umăr la umăr la guvern

Două proteste s-au suprapus astă-seară, în Capitală, chiar în Piaţa Victoriei. Cel provocat de veşnicele atacuri la justiţie şi cel al taximetriştilor supăraţi de invazia aplicaţiilor online care concurează activitatea clasică de transport clienţi.

Sute de taximetriști au blocat Bulevardul Lascăr Catargiu. Ei sunt nemulțumiți de serviciile aplicațiilor precum Uber şi au blocat pentru scurt timp o mașină care folosea astfel de aplicații.

Pe de altă parte, în Piața Victoriei s-au adunat și câteva sute de protestatari față de noua ordonanță de urgență anunțată de ministrul Justiției, Tudorel Toader, care ar permite celor condamnaţi de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte să poată contesta sentinţele.

Printre protestatari se află și filosoful Mihai Șora, actorii Medeea Marinescu şi Marius Manole.

Proteste sunt și în țară. Aproximativ 200 de persoane au ieșit în stradă la Cluj-Napoca, împotriva intenţiei ministrului Justiţiei de a emite această controversată ordonanţă de urgenţă, notează Digi24.ro.

Oamenii au scandat: „Fără amnistie, fără graţiere”, „Uniţi salvăm toată România”, „Ruşine să vă fie”, „PSD, ciuma roşie”, „Afară cu PSD din ţară”, „Anticipate”, „Hoţii, hoţii”.

CITIŢI ŞI:

Medeea Marinescu: „Acum, în Piaţa Victoriei. Sper să ne adunăm mai mulţi… Încă o OUG cu dedicaţie”. Spectacolul vieţii noastre

„Va fi o bubă mare! Vor să fie pedepsit cel care l-a prins pe hoţ, nu hoţul”

Codrin le face în ciudă sibienilor: „Voi reveni aici. Epoca Iohannis se va sfârşi anul acesta. PSD va câştiga alegerile”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările