Cele 5 neveste ale lui Tăriceanu. Cine sunt, cu ce se ocupă

2
18774
Tăriceanu și ultimele sale două soții: Ioana și Loredana

Pentru Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu (C. A. C. P. Tăriceanu), anii 2019-2020 au fost cei ai naufragiului politic. Partidul său, ALDE, n-a mai prins Parlamentul European, apoi nici nu s-a mai înscris la alegerile parlamentare. Tăriceanu a încercat să se salveze agățându-se de partidul lui Victor Ponta, Pro România, dar nici împreună n-au reușit să facă pragul de 5%. Au părăsit scena rușinos, împreună.

Pe seama lui Tăriceanu s-au făcut tot felul de glume. De exemplu, că are mai multe neveste decât procente. A dus la oficiul stării civile 5 femei, dar 5 procente nu mai are de mult.

Ajuns la vârsta de 68 de ani, politicianul eșuat a avut 5 soții oficiale, iar cu 4 dintre ele a și făcut câte un copil. Playtech.ro a dat de urma tuturor doamnelor Tăriceanu (patru foste, una actuală).

Soția numărul 1: Rodica

Despre aceasta există cele mai puține informații. Femeia, pe nume Rodica, și politicianul s-au cunoscut pe holurile facultății, iar mariajul lor a durat numai 4 ani. În prezent, femeia locuiește în America, este căsătorită, are copii, ba chiar și nepoți.

Soția numărul 2: Livia

Livia Popescu Tăriceanu este fiica primului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. O femeie frumoasă, rafinată, cu studii alese, dar și cu o avere impresionantă. Femeia deține o firmă de comerț exterior, podgorii, restaurante, dar și pensiunea de lux “Conacul dintre vii”, o locație frecventată de multe personalități.

Livia Popescu Tăriceanu este mama primului copil al lui C. A. C. P. Tăriceanu, pe nume Mihai. Ea nu s-a recăsătorit, iar la divorț a ales să păstreze numele de familie al politicianului.

Soția numărul 3: Cornelia

Călin Popescu Tăriceanu a fost căsătorit timp de câțiva ani și cu Cornelia Trântescu, o prezență discretă, care nu a dorit să intre în lumina reflectoarelor. Femeia i-a dăruit fostului premier cel de-al doilea moștenitor, Călin jr.

La divorț, care a fost unul de comun acord, Cornelia nu a dorit să păstreze numele soțului și a rămas la partaj cu un apartament naționalizat. În prezent, ea e consilier juridic în București.

La vremea aceea au existat zvonuri conform cărora cei doi au divorțat pentru că politicianul s-ar fi îndrăgostit de Ioana Dinu, blonda care avea să-i devină următoarea soție.

Soția numărul 4: Ioana

Politicianul și Ioana Dinu s-au cunoscut la un meeting, în 1996. Ea avea 19 ani, iar el era cu 25 de ani mai vârstnic. Pe atunci, Tăriceanu se afla în plin proces de divorț de ce-a de-a treia soție, Cornelia Trântescu

De profesie avocat, cea de-a patra doamnă Tăriceanu profine dintr-o familie de intelectuali de profesie ingineri. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au devenit părinții unui băiat, Mihai.

Cei doi au divorțat în 2011, iar copilul a rămas în custodia tatălui. Se zvonea faptul că politicianul ar fi divorțat pentru că ar fi aflat că soția l-a înșelat cu Brent Valmar, boss-ul de la Porsche România, cu care Ioana s-a și căsătorit la scurt timp după divorț. În prezent, ea deține un cabinet notarial.

Călin și Ioana

Soția numărul 5: Loredana

În 2013, Tăriceanu s-a căsătorit cu Loredana Moise, o femeie cu 26 de ani mai tânără, iar un an mai târziu femeia i-a dăruit cel de-al patrulea băiat. Loredana este de profesie designer și este o prezență discretă în peisajul public. În 2018, politicianul i-a donat soției sale două case, în valoare de 180.000 euro.

Călin și Loredana

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Nu ne e dor de Tradiceanu si nevestele sale,ne-a terorizat destul pana acum cu actiunile sale ca al 2 lea om in stat!!!Mai bine ati urmari ce preocupari are dezaxatul de CUMPANASU ,alias „profu'” pe tik tok…Deja a devenit suspect de pedofilie,cu discutiile in direct avute cu minore!Sunt multi care se intreaba daca nu cumva incearca sa devina un nou george simion,adunandu-si urmaritori pe care-i fidelizeaza inca de minori-prefera MINORE DE 16 ANI!!-ca peste 4 ani sa candideze.. la?Ghiciti dvs unde…

  2. moliceanu-Tăriceanu a fost ortacul lu liviu dracnea cu care a subjugat justiția și a dat legi in favoarea infractorilor, a dat legea care acordă parlamentarilor pensii speciale de 1000 de euro pe luna pentru fiecare mandat ceea ce este ilegal, imoral, neavenit și nedrept, sfidător la adresa pensionarilor din tara care au pensii de mizerie, iar parlamentarii parveniți se lăfăie cu pensii de mii de euro pe luna, locul lu taricean și a celor care au votat aceasta lege idioata este lângă dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here